A Blikk úgy tudja, hogy levélben kért bocsánatot az a 17 éves győri diák, aki még tavaly szurkálta meg késsel fizikatanárát, mert az hármast adott neki. A tinédzser jelenleg is őrizetben van, de nagyon reméli, hogy levele eljut az osztálytársaihoz és az osztályfőnökéhez. A bulvárlap úgy tudja, hogy a korábbi mintadiák az őrizetben jól viselkedik az őrökkel és együttműködik a kirendelt pszichológussal is.

A Blikk információi szerint a fiú írásában mindenkitől bocsánatot kér,

állítása szerint senkit nem akart bántani, ő sem érti, miért borult el az agya, miután a tanárnő hármas osztályzatot adott neki.

A jelenleg őrizetben lévő kamasz a leveleket az ügyészséghez juttatta el, és nagyon reméli, hogy a címzettek minél előbb olvashatják. A Blikk úgy tudja, a korábbi mintadiák a rácsok mögött kifogástalanul viselkedik, az őrökkel és a pszichológussal is maximálisan együttműködik.

Még tavaly decemberben történt a győri Jedlik Ányos középiskolában, hogy a fiú többször megszúrta a bicskájával az 51 éves fizikatanárát, aki egyben az osztályfőnöke is, mert az hármast adott neki korábban. Az óra előtt a fiú jelezte a többieknek, hogy bosszút áll a nőn a hármasra osztályozott dolgozat miatt. A tanárnő súlyosan megsérült, és meg kellett műteni.

A Blikknek nyilatkozott a fiú ügyvédje is, aki szerint az orvosi szakvéleménytől függ, hogy az eset büntetőjogi kategóriába tartozik-e, vagy egészségügyibe, de az erről szóló iratok még nem készültek el.

A késelő diák a tette előtti héten elmondta a szüleinek, hogy az iskolai nyomás miatt állandóan gyomorgörccsel és fejfájással küszködik. Az édesanyjáék kértek is időpontot egy pszichológushoz, aki azonban csak később tudott volna találkozni a fiúval – teszi hozzá a Blikk.

Forrás: Blikk, Index

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Az első hírek nem annyira véletlen elborult agyáról szóltak, inkább arról, hogy az elborulás egy fél délelőtt kitartott, mire eljött a "bűnös" tanórájának az ideje. és szúrt. Sajnálom a gyerek szerencsétlen szüleit, de ez mégsem intézhető el egy bocsánatkéréssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.