Továbbra sem csillapodik a felháborodás Schobert Norbert hétfői, megdöbbentő kijelentése után.

Schobert Norbert első számú közellenséggé vált, támadják a családját, de nem vonja vissza bicskanyitogató állításait

Mint ismert, az üzletember azt mondta egy videójában, hogy rengeteg házasság azért megy tönkre, mert az anyák évekkel a szülés után képtelenek lefogyni.

A hazai celebek után – akik közül többen könnyeikkel küszködve adtak hangot felháborodásuknak – politikusok és nagyvállalatok is beleszálltak Schobertbe. Az üzletember azonban nem hátrál meg.

Nagyon megtisztelő, hogy az elhízás problémáját ilyen fontos társadalmi kérdéssé tudtam emelni, hogy politikusok, nagyvállalatok emelnek hangot. 30 éves pályafutásom alatt nem értem el ilyen eredményt kommunikációs szinten. Örülök, hogy a média felkapta a videómat, mert fél nap alatt nagyobb nézettséget hozott nekem, mint a TV2 és az RTL Klub együtt

– reagált a Blikknek Schobert, aki a nagy nézettség ellenére követőket is veszít.

Hogy a családomat is támadják emiatt, az mások szegénységi bizonyítványa, emberi butaság és rosszindulat. Természetesen beszélgettünk erről itthon, a gyerekek kérdezgettek, válaszoltam nekik. Ők kiállnak mellettem, tudják, hogy egy jó ügy érdekében vívok harcot. Továbbra sem vonom vissza, amit mondtam, lehet, hogy sarkosan fogalmaztam és jobban kellett volna csomagolnom, de igazat mondtam

– zárta mondandóját Schobert.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kovács Attila

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Ez a kis senki nagyot húzott a tuskó nyilatkozatával.
Már az is erről beszél, ír aki azt sem tudta két hete, hogy ki ez a kikopott rendőrből lett akárki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
staro2
Ez a kis senki nagyot húzott a tuskó nyilatkozatával.
Már az is erről beszél, ír aki azt sem tudta két hete, hogy ki ez a kikopott rendőrből lett akárki.
Málna
@staro2: Csak kimondta az igazat. Azt meg az emberek nem nagyon bírják, valamiért szeretik ámítani magukat.
justhpeter
@staro2: Hozzá kellene tenni azt is, hogy az is nagyot hibázik, aki ekkora nyilvánosságot biztosít egy bicskanyitogató baromság több napon át tartó taglalásához. Ekkora ingyenreklámot kap egy ostoba ember ostoba gondolata, sztán csodálkoznak, hogy nagy hullámokat ver.
staro2
@Málna: megette a fene azt az igazságot, amire az emberiség sok-sok nemzedék alatt sem jött rá magától és most egy kikopott rendőr és fekete öves idióta kell , hogy kimondja.
Aki Én
@justhpeter: Csak ez a Súbert hiszi, hogy ez reklám. Éppen arról folyik a diskurzus napok óta, hogy mekkora buta barom. Neki mindegy mit, csak róla beszéljenek. Nem az első nyilatkozata, amiből kiderül, hogy egy ostoba balfasz, aki kirakat életet él, mert súlyos személyiségzavarban szenved.
vacsi
A hírekben miért mindig a senkik szerepelnek? Pl. ez a Norbi, Réka, Vajna Timi, Győzike lánya, meg hasonlók? Semmi olyan, ami az emberek hasznára válna!
tudode
A porba gázoló, elfűrészelt óriás annyit nem ért az anatómiához, mint egy hangya, csak feltűnési viszketegségben szenved, alkat kérdése az egész!
.
Ennek az ellentéte is mondható, hogy ffi 190-nél kezdődik, a többi az reszli, valamint vannak akik az izompacsitrtákkal nem osztanák meg az ágyukat, csak husi, musikával!
.
Norbi bá' sem egy adonisz!
justhpeter
@Aki Én: Nem csak ő hibás agyilag, hanem az a milliónyi "követő", akire hivatkozni szokott.
Dr plágium
OK. Le lehetne már szállni erről a témáról? Megérdemelte amit kapott. Engedjük el a [email protected]
Csak annyit szeretnék mondani, hogy ettem a norbi féle jégkrémből...hát soha többet, mert szerintem hashajtó volt benne nem kevés.
Az viszont nagyon el szomorít, hogy a gyerekeiket is támadják. Ők igazán nem tehetnek arról, hogy ilyen tapló az apjuk.
barnfisi
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Málna
@staro2: Rég rájött már az emberiség erre az igazságra, csak nem szokás beszélni róla, mert a végén még saját magunkba kellene nézni. Ezért ilyen nagy a felháborodás. Egyrészt. Másrészt meg sokan meg se értették, pontosan miről is beszél Norbi. Sokat elmond, hogy mindenki a személyét támadja, még véletlenül sem azzal vitatkoznak, amit mondott.
Málna
@vacsi: Te is ezt olvasod. Akkor miért csodálkozol?
tothjani
Igaza van én ismerek olyan Fideszes polgármestert aki nyíltan kimondta azért vált el 2. feleségétől is, akitől 2 gyermeke van mert nagyon elhízott. (Egyébként tényleg, és komolyan meglátszik rajta.)
Lepényleső
E hír ingyen reklámhordozó,- a tagnak.Bravó!
moareka
Ez a "porbafingó, megmondom a tutit, hogy élj" kérjen a tolvaj bandától százalékot a dumájáért, mert addig sem velük foglalkozott a köznép...
solidedge
Lehet hogy sok férfi egyetért Norbival de nem meri hangoztatni, mert a felesége pofán verné.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.