Sokan várták már, hogy végre megnyilvánuljon e témában is.

Hétfő óta forrong az internet, ekkor szólt be ugyanis Schobert Norbi azoknak a nőknek, akik szülés több év után sem nyerték vissza "versenysúlyukat". Úgy fogalmazott, hogy e hölgyek teszik tönkre a házasságokat azzal, hogy elhagyják magukat.

A legtöbb celeb élt a lehetőséggel, és egy kis figyelemért, lájkért stb. cserébe elmondta véleményét a témával kapcsolatban. Így tett Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor, Tóth VeraDér Heni, sőt, Dúró Dóra is megmondta neki a magáét.

A legjobban várt vélemény csak most érkezett meg, Puzsér Róbert is kifejtette álláspontját Norbi okosságaival kapcsolatban.

Bevallom, meglep a Schobert Norbert legutóbbi gyűlöletmarketing-akciója után támadt elsöprő erejű felháborodás. A jelenség olyan, mintha a viktoriánus kor angol társadalma Hasfelmetsző Jacknek csak az ötödik áldozata után szörnyedt volna el azon, hogy valaki Londonban nőket belez

- kezdi Puzsér.

Úgy véli, Schobertnek ez a húzása közel sem volt olyan ártalmas, mint amikor citromlével akart rákot gyógyítani, és közel sem volt olyan ízléstelen, mint amikor abból gyártott promóciót, hogy miként tért vissza „a halál torkából”.

Schobert mindig is ugyanez a kártékony kuruzsló volt, aki évtizedek óta ugyanezzel a tudománytalan szénhidrátterrorral frusztrál agyon minden nőt és férfit, aki csak a közelébe kerül, hogy rájuk sózza a mocsok termékeit. Schobert Norbert velejéig soviniszta, fitnessfasiszta szélhámos – minden magyar ismeri őt. Mi változott? Mi történt most?

- folytatja,

Puzsér szerint a hazai celebvilág igencsak szereti a hirdetési pénzeket, ezért jó kapcsolatot ápol Norbival. Most viszont kiszagolták, hogy a lakosság többségének nem tetszik, amit a fitenszguru mondott, ezért nincs kockázat abban, ha nekimennek.

Most azok az Instagram-celebek a legvérszomjasabbak, akik az év minden napján a tökéletes házaséletükkel, a tökéletes testükkel, a tökéletes főztjükkel meg a tökéletes gyermekükkel házalnak hasonlóképp rombolva nők tömegének önképét, mint ahogy azt a tökéletesség közösségi testtömeg-trénere, Schobert Norbert teszi.

Bónusz, hogy Tóth Gabi egy nagyszabású metoo keretében megmutogathatta a teljesen szexi testét meg a hibátlan bőrét

- írja Puzsér, és egy kicsit a Coca Colának is odaszúr a karcsú testeket mintázó üvegei miatt.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tőle meglepően értelmes mondatok! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
tőle meglepően értelmes mondatok! =))
justhpeter
@RonaGyuri: ... és ő is hozzájárult, hogy egy eszement tuskó még több ingyen reklámot kapjon.
Aki Én
Kár is lett volna, ha ezt magában tartja.
RonaGyuri
@justhpeter: @Aki Én: ez a fickó sokat, nagyon sokat elárul arról, hogy milyen a mai matyar társadalom! =))
barnfisi
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Qqberci
@RonaGyuri: Bár azért Einschub Norbi meg Pupuzsér Így együtt...
Macskaszem
Szerintem Puzsér nem buta ember. Vannak ugyan furcsa dolgai, és időnként idegesítő is, de az írásaira érdemes odafigyelni.
Sima Félix
Puzsérnak igaza van, valószínűleg azért az elhízott nőket Ő sem kedveli. Uraim! Kinek van kedve megd...ni egy ORKÁT? Na ugye! Vannak persze olyanok akiknek tetszik, de ez a kevés. Emlékeznek még Tóth Verára amikor bekerült a médiába? Milyen kövér volt és a legnagyobb bánata az volt, hogy nem tud lefogyni és nincs ezért pasija. Akkor miről beszélünk!!! Nem a frissen szült nőkről szól Schobert, hanem a több hónapja és éve eltunyult, hízásnak indult s elhízott nőkről. Hány de hány ilyet lehet az utcán látni. Mielőtt valaki trágárkodna nézzen körül otthon, gondolkozzon és igyon egy jó kávét. Mert hát uraim a pornó oldalakon sem a dagadt nőket nézzük. nem így van? Vallja már be mindenki, hogy a formás husikat szeretjük, de nem a lógó hasú löttyedt nőket. Az nem baj ha minden kerek, puha és markolni való. De mindennek van határa!!!
Hajrá Norbi mond csak meg az igazat, hátha kicsit fogyni fognak a nők.
CsipkeRózsa
A Schobert Norbi témát már túlragozzák, így ő igen fontosnak érezheti magát, hogy egy egész ország vele foglalkozik.
Yoda69
Inkabb itt villogjon puzser mint a polgármesteri szekben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.