Schobert Norbert újabb kemény kijelentéseket tett, most épp a túlsúlyos betegekbe szállt bele.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Norbi (@norbi_schobert) által megosztott bejegyzés,

A fitneszguru Hajdú Péterhez ment el beszélgetni. Az interjúban elmondta, hogy a botrány miatt milliókat vesztett, és bár barátokat nem, ismerősöket szintén vesztett. Közösségi oldaláról törölte Tóth Gabit és Kulcsár Edina férjét, Csutit is, akik éles hangévtelű posztokban bírálták amiatt, amiket az anyákról mondott – írta meg a Blikk.

A Hajdú Péterrel készült videó második felében pedig arról beszélt, miért van az, ha tartósan túlsúlyos valaki.

Sok oka van, hogy valaki miért tartósan száztíz kiló. Van, aki igénytelen

– mondta Norbi, mire Hajdú Péter közbevetette:

és van, aki beteg.

Norbi erre így válaszolt:

Van, aki beteg attól, hogy túlsúlya van, és felborul a hormonrendszere. A pajzsmirigytől nem hízol el. Nekem olyan ismerőseim is vannak, akinek nincs pajzsmirigye, ám nincs elhízva. Kivették rákos daganat miatt, és nincs elhízva, mert úgy táplálkozik és mozog, hogy nem hízik el. Igen, hormonális szempontból vannak erre ható tényezők. De nem lehet a mögé bebújni, hogy én azért vagyok 50 kiló plusz zsírral a testemen keringési beteg, cukorbeteg, szívbeteg, mert egy olyan betegségem van, ami ezt létrehozza. Ez egy nagyon fontos csapda, egy ürügy, ami mögé bebújik a társadalom.

A teljes beszélgetést az indirekt.hu-n nézheti meg:

Forrás: Blikk

Címlapkép: Instagram

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@görbetükör: Ez a jótét lélek is komp akart lenni kiskorában, aztán nem komplett!
Azért ha lehet, a pajzsmirigy betegek inkább a kezelőorvosukra hallgassanak, ne erre a lökött hapsira!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Norbi! Inkább maradtál volna csendben.Egyik baromságot nyomod a másik után. A pajzsmirigy alulműködés miatt bizony el lehet hízni és a legtöbben el is híznak,még akkor is,ha a te mocskos szar,de drága moslékodat eszik. Tornázhatnak a szerencsétlenek annyit,amennyit csak bírnak,akkor sem fogynak le. A PCO-ban szenvedő nők is hajlamosak az elhízásra és nem azért mert zabálnak. Akinek kiveszik a pjzsmirigyét,mert elrákosodott,az azért tud nem elhízni,mert nincs pajzsmirigye ami alul működjün. Menj már vissza Amerikába és a lóképű nejeddel az amcsikat hülyítsd tovább. sajnos nem eleget buktál,mert akkor talán végre eldugulnál. Hazug disznó! Volt pofád annak idején azt hazudni,hogy húsevő baktérium támadt meg a szívműtéted után? Már rég nem élnél te nyomorult ha tényleg így lett volna,ráadásul Anyucid sem fetrengett volna egy szál coőfűzőbe bugyolálva a betegágyadon.
csipetke
Ez az agyatlan,exhibicionista kis pöcs belehalna,ha nem beszélnének róla az emberek.Azóta tudjuk,hogy nem sok esze van,mióta bejelentette,hogy a szacharin ugyanolyan drog,mint a kokain.Ránézett a kémiai képletükre,oszt megvilágosodott.Látta,hogy mind a kettőben vannak betűk,és számok,akkó' mind a kettő drog.Eddig is utálták az emberek a tudálékoskodó,idióta stílusa miatt,de most túllőtt a célon
SystemError
Egy úgy nézel ki, mint egy összeszteroidozott nagypapa. Egy bunkó újgazdag paraszt vagy te is és a fele annyi iq rendelkező szintén felkapaszkodott proli feleséged. Ezzte mind nem lenne baj, hogy nem gondolnátok magatokat ennél többnek, de hát ilyenek ezek az ostoba újgazdagok, hogy még közönségesek is és büszkék rá!

Szerintem Norbiék fideszesek! :)
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
A tudás bizony hatalom. De csak hozzáértő kézben. Életveszélyessé válhat azonban idióta félmajmok szájából minden mondat, amit salamoni bölcsességként aposztrofálnak innen-onnan felcsipegetett félinformációk, félre értelmezett orvosi diagnózisok alapján.
Norbi! Amennyi acélos hülyeséget te összehordtál eddig, az alapján kaphatnál 10 év szigorítottat a basztíjban. Rád is férne. Az a szomorú, hogy a világon mindenütt a hozzád hasonló a szafaládé IQ-jához konvergáló, divathullámokat meglovagoló szerencs lovagok birtokolnak olyan anyagi eszközöket, amelyeket sokkal, de sokkal jobban fel lehetne használni.
Eladott Ország
Ez a pali egy agyhalott barom. De mit is várunk olyantól, aki még rendőrnek sem volt jó? És miközben folyik ez a dühítő harc, a brandek harca, a helyzet az, hogy régen is marha egészségtelenül táplálkoztak az emberek. Szalonnát ettek hagymával, zsírral sütötték a koleszterinbe fulladt (fene tudta, mi az a koleszterin) rántottájukat, halomra főzték a tésztákat, egyesek még cukorral is meghintették minden második nap és a levest is könyörtelenül vastagon berántották. Ették a zsírt zsírral, aztán elmentek kapálni a krumpliföldekre, vagy a hullámzó búzamezőkre aratni-vetni. (Az ugye megvan, nem ide tartozik ugyan, hogy az igazmondó Schobert a Rákosi a búzamezőn c. közismert képről valótlanul állította, hogy az ő apja festette, aztán az igazi festő – Bass Tibor – örökösei ellen pert vesztett az ügyben?) Aki a nehézgépgyárban szelídítette a vasat annak sem kellett aggódnia a szálkásítás vagy a lúgosítás miatt (bármit is jelentsen), az összes egészségtelen kalóriát eltüzelte amíg a nap lenyugodott. Boldogan haltak meg valamennyien. Álmukban, a kilencvenen is túl. Mert miközben Schoberték üzleti vállalkozása pörög, a többmillió beetethető biodíszlet mellett van még több millió, aki nem azért nem tud lemondani az ellenségesen egészségtelen szénhidrátról, mert öntudatlan idióta. Hanem mert még az emberhez méltó táplálékra sem jut, nemhogy incifinci update-okra. Ugye, az is megvan, hogy a tartósan éhező gyomor hangosabban korog, de beéri az olcsóval és laktatóval? Amíg az ország egyre jelentősebb részét ez a közállapot jellemzi, addig Schobert Norbi sértődött performansza és az MDOSZ szakmai sértettsége is magasról le van szarva. Addig nem kell az észosztás, sem a siránkozás, hogy pedig mi csak jót akarunk.
Clavigo
Nem tudom... Esetleg ha valaki ennek a rottyantó környêkén jár,,,lebaszhatna egy maflást,,ennek az Izének,, ,,a maflás másik párját a a Lófejü Kancájának,,esetleg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.