Január 17-én megtöltötte a Budapest Arénát Geszti Péter Jazz+Az nevű zenekarával. A rapper most a Blikknek nyilatkozott arról, mi jöhet ezután.

„Ennél már nincs feljebb!” – jövőbeli terveiről beszélt Geszti Péter

A kilencvenes évek soha nem érnek véget! Nem szoktam listákat nézegetni, az elmúlt negyven évben talán most láttam ilyet először, de annyi ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet, hogy a közösségi oldalamra is kitettem, azzal a megjegyzéssel: „Ennél már nincs feljebb!”

- mondta Geszti sikeres lemezeladásaival kapcsolatban.

Azt is elárulta, hogy két fesztiválon is fel fog lépni a nyáron, illetve a Best of Geszti nevű műsorával az ország minden szegletébe el fog jutni.

Második bulit is csinálhattunk volna, de egy koncertet ígértünk, viszont kárpótolni szerettük volna azokat, akik lemaradtak. Arról nem is beszélve, egy nyáresti, szabadtéri Jazz+Az-buli számunkra is különleges élmény. Mármint kettő.

Geszti ezen felül beszélt családjáról, illetve arról, mennyire imádják gyerekei a zenéjét:

Ha együtt autózunk egy hosszabb úton, követelik: „Most valami menjen apától!”. Olyankor bömböl a Rapülők, a Jazz+Az és a Gringó Sztár, de a Létvágy című lemezem dalait is kedvelik. A nyáron közös rapszámot írtunk a kisebbik lányommal, Lenkével a horvát tengerparton: „Cápák, ráják, medúzák, rákok a hajamat ne húzzák.

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.