Őszinte interjúban vallott az anyaság nehézségeiről a brit királyi család tagja.

Katalin hercegné elárulta, miért érez bűntudatot anyaként

Katalin hercegné nemrég Giovanna Fletcher Boldog anya, boldog baba című internetes rádióműsorában vendégeskedett, és többek között megtudhattuk, sokszor bűntudatot érez, mert nem tölt elég időt három gyermekével.

– Amikor ma megérkezett a dada, Sarolta azt kérdezte tőlem, miért nem én viszem őket az iskolába. Ez folyamatos kihívás, amivel még azok az anyák is küzdenek, akiknek nincs állandó munkájuk, és nem kell lavírozniuk a munka és a család között. Attól a perctől kezdve, hogy megszületik a kisbabád, szó szerint mindig lesz valami, ami miatt bűntudatot érezhetsz

– magyarázta a hercegné.

Az internetes rádióadásból kiderült az is, hogy mindhárom terhességét nehezen viselte a reggeli rosszullétek miatt, ezért hozta világra harmadik gyermekét, Lajos herceget hipnózisban. Férjétől, Vilmos hercegtől pedig nem is várta el, hogy a szülés közben végig mellette legyen.

Az is kiderült, hogy borzasztó nyomást érzett magán, amikor először kellett megmutatnia a nyilvánosság előtt újszülött gyermekét.

– Kissé hátborzongató érzés, hogy a kórház előtt rengeteg ember vár a szülés után, de az, hogy érzed a szeretetüket, sokat segít abban, hogy abban a néhány pillanatban is boldogan oszd meg az örömöd velük

– mondta a hercegné, aki elárulta, hogy Vilmos herceg roppant gondos apa, még azt is előre begyakorolta egy babán, hogy amikor a kórházból kijönnek, miként fogja betenni újszülött gyermeküket az autóba.

Forrás: Bors

Kép: MTI/EPA/CHRIS JACKSON / POOL 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tifunkei
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.