EGY CÍM, AMI JOBB MINT MAGA AZ ÍRÁS Nyugaton nem egyetlen igazságban hisznek, de nálunk semmi sincs úgy, mint ott. Miért is? Csizmadia Ervin írása. Közismert, hogy az elmúlt tíz évben rengeteg csörte robbant ki a magyar kormány és az Európai Unió vezetése között. Ezeket szemlélve a hazai nyilvánosság szinte „beállt” arra az értelmezésre, hogy a konfliktus az európai értékeket valló Nyugat és az azokat nagy részben tagadó hazai politikai vezetés között zajlik.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy cím ami jobb, mint maga a cikk,

sőt igazából – bár tartok tőle ő nem így gondolta – az írás gyengus, de olyan szokásos Csizmadia-s

A hvg.hu fizetős részében a derék szerző „konfliktus az európai értékeket valló Nyugat és az azokat nagy részben tagadó hazai politikai vezetés között zajlik” mentén osztja az észt. Aminél a valóság sokkal durvább. Azonban ő továbbment és „gondolkodásmódbeli különbséget” vél felfedezni a „a nyugati kultúrát a kelet-közép-európaitól” terén.
Hic & nunc nem sokadoznék a dolog bornírtságán, mert nem erről akarok szólni, hanem az irkodmány címéről.
„Az unióban nem értik, miért élünk Mucsán” – ami telitalálat, még akkor is, ha biztosak lehetünk benne, hogy Csizmadia nem úgy gondolta.
Pedig a lényeg itt van eltemetve s nem abban, amit ő próbál kiokumulálni.
Igen a művelt világ értetlenül áll a mucsai mentalitás és viselkedés előtt, amit az ország felmutat. Ami pedig meglehetősen egyértelmű és – ahogy mondani szokás – bekódolt. Az ország vezetése műveletlen paraszt-suttyók bagázsa, ennyire fussa tőlük! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.