AZ ALCÍM GARANTÁLTAN MELLÉMENT!! =)) museum.hu - magyar múzeumok honlapja A kötetet a megjelentetés előtt végül nem befejeztem, csupán a megírását hagytam abba – fogalmazott Kovács Attila történész, tanár, újságíró hétfő este a hódmezővásárhelyi Emlékpontban, a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából szervezett programsorozat nyitóelőadásán, amelyen a közgyűjtemény A bolsevik iszonyat 100 éve. A kommunizmus Magyarországon 1919 – 1989 – 2019 című könyvét mutatta be.

(Forrás: museum.hu, RonaGyuri által)

Szórakozás - 2021. January 23., 14:34
Gyász: koronavírusban meghalt Larry King!
Nagyvilág - 2021. January 23., 14:57
Horvátország felfüggeszti a lakosság oltását

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az alcím garantáltan mellément, sőt tudatosan hazudik,

bár a könyv címe akár korrekt megállapításokat is hozhatott volna

A beszámolók szerint „Kovács Attila történész, tanár, újságíró hétfő este a hódmezővásárhelyi Emlékpontban, a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából szervezett programsorozat nyitóelőadásán, amelyen a közgyűjtemény A bolsevik iszonyat 100 éve. A kommunizmus Magyarországon 1919 – 1989 – 2019 című könyvét mutatta be.”.
Nos ez a cím így meglehetősen sokaz ígérő is lehetne, bár a mai magyar rögvalóságot és benne a közgondolkodást ismervén tartok tőle, hogy csak és csupán egy újabb történelem kiigazítás a hivatalis narratívához igazításról van szó.
Amit csak erősít a vonatkozó a museum.hu
„Emlékpont
A bolsevik iszonyat vesztesei
Lista hóhérokról, gyilkosokról és rendszerkiszolgálókról”
cikke alcíme csak erősít, sőt valójában egyértelművé tesz. Igen ismervén a mai környezetet a hóhérok és gyilkosok listája is valószínű kb. annyira lehet korrekt, mint Kancsi-mancsi Terrorházija (az áldozatok egy nagy része nem érdekelte, míg számos pribék is közéjük soroltatott). Azonban ami a rendszerkiszolgálókat illeti, nos az nyugodtan kizárható. Mind volumenük okán, mind pedig a mai magyar közbeszéd miatt; Ahol Kövér László rohadt-komcsizhat (s nagyon nincs egyedül) ott ez teles mértékben kizárható!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2021. January 23., 09:20
Így élte meg a koronavírusos időszakot Isaura!
Itthon - 2021. January 22., 21:56
Halálos baleset történt a 47-es főúton
Itthon - 2021. January 22., 19:36
Hét autó ütközött Budapesten