A fitneszguru kivette az Update Facebookos címéből saját nevét – talán megártott a botrány?

Megárthatott a botrány? Schobert Norbi már a nevét sem adja cégéhez a Facebookon

Ragaszkodik saját igazához, és szerinte csak Gyurcsánnyal bántak ilyen rosszul, mint vele – ilyesmiket nyilatkozott Schobert Norbi, akinek a válós-nőszégyenítős nyilatkozata akkora port kavart, hogy a botrány már egy hónapja nem akar véget érni. Legutóbb épp a mohácsi busók szóltak be a fitneszgurunak, de gyakorlatilag már a fél ország véleményt nyilvánított a dologról.

Úgy tűnik, talán egy picit Norbi brandje, az Update is megérezhette a dolgot, hiszen az előbb a cég Facebook-oldala nevet változtatott: már nincs bent a 'Norbi' szócska a címben, így nehezebb rögtön, első látásra összekapcsolni a terméket az emberrel. A 'Norbi Update LOW CARB' helyett így csak 'Update LOW CARB' a cím.

Nyilván nem tudni, hogy emögött pénzügyi visszaesés állhat-e, de mindenesetre sokat elmond, hogy úgy látták, nem jó, ha rögtön Norbira asszociál az, aki találkozik a céggel Facebookon.

Megárthatott a botrány? Schobert Norbi már a nevét sem adja cégéhez a Facebookon

Forrás: nuus.hu

Kép: TV2

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@jaistatcars: Anyud is részt vesz benne?
SystemError
@jaistatcars: A legjobb, hogy úgy van megfogalmazva, mintha egy automatikus fordítás lenne...:) Igazából propi új vezetés szaga van..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.