Jolly párjával tavaly tavasszal, egy sajtótájékoztatón ismerkedtek meg, kétségkívül szerelem volt első látásra az övék, ugyanis már aznap elmentek randevúzni.

A lány húsz évvel fiatalabb a Jollynál, de ez mit sem számít kapcsolatukban, nagyobb összhangban nem is lehetnének. Észre sem veszik, hogy nem egyidősek, de saját bevallásuk szerint rengeteget változtak, amióta együtt vannak.

A TV2 Mokka című műsorában amellett, hogy megvillantották konyhai tudományukat, bepillantást engedtek a hétköznapjaikba, illetve kapcsolatukról és megismerkedésük pillanatáról is meséltek Mádai Viviennek és Istenes Lászlónak.

Először a kisugárzása fogott meg Jollynak, azonnal megtaláltuk a közös hangot. Számomra nem volt olyan egyértelmű, hogy komoly lesz a dolog első pillanatban, mint nála. Ez azért van, mert kapcsolati téren kissé zárkózott vagyok, de rögtön éreztem, hogy megvan a szikra – mesélte Barbara a műsorban.

A szerelmeseket úgy konferálták be a műsorban, mintha már az eljegyzést fontolgatnák, azonban erről szó sincs. Nagyon biztosak a kapcsolatban, de Jolly fejében egyelőre nincs tervben a lánykérés, előbb a zenei karrierjében szeretné elérni kitűzött céljait, illetve még el sem vált hivatalosan volt feleségétől, Suzytól.

Címlapkép: tv2.hu

(femina.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Honnan keveredett elő hirtelen ennyi apakomplexuszos csaj? Vagy nevezzük őket csak úgy egyszerűen aranyásóknak?
Persze, szerelem első pillantásra...
namihami
@namihami: ...apakomplexuszos... bocs:: apakomplexuSos...
terlasz
@namihami: A fotó alapján nem látszik a korkülönbség, az anyakönyvi kivonatot majd ráérnek nézegetni, ha csökken az idősebb fél teljesítménye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.