Azt mondta a lányának, hogy addig nem megy iskolába, amíg nem látja jónak.

Liptai Claudia nem engedi iskolába, óvodába a gyereket

Az agyamban és a szívemben félelem van és kérdések cikáznak. Sokan azt gondolják a médiában dolgozó emberek rengeteg pénzt tudnak felhalmozni. Jelentem Beyoncét biztos nem rázná meg ez a helyzet úgy mint minket – írta az Instagramon Liptai Claudia, a Centrál Színház társulati ülésén. Az anyagi kérdéseket nyilvánvalóan azért feszegette, mert előző nap a koronavírus-válság miatt a kormány bezáratta a színházakat.

A színművésznő így folytatta az eszmefuttatását:

Lehet, hogy sokan azt gondolják túlzásba estem amikor a kicsit tüsszögő lányomnak azt mondtam itthon maradsz és mostantól addig nem mész iskolába amíg én nem látom jónak. A tanulást tökéletesen így is meg lehet oldani persze nekem nehéz mert rávenni egy kamaszt azért nem egy fáklyás menet. A fiam sem jár már óvodába.

Majd megjegyezte:

Most láthatjuk milyen értékes a szabadság a szabad döntés ereje, amikor nincs egy láthatatlan ellenség ami kalodába zár minket. Mindenkinek jó egészséget kívánok! #vigyázzunkegymásra

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A nap gyönyörűen süt amitől mosolyog a szám. De az agyamban és a szívemben félelem van és kérdések cikáznak. Sokan azt gondolják a médiában dolgozó emberek rengeteg pénzt tudnak felhalmozni. Jelentem Beyoncét biztos nem rázná meg ez a helyzet úgy mint minket. Itt ülök a @centralszinhaz társulati ülésén ahol Puskás Tamás csodálatos higgadtsággal és empátiával próbálja életben tartani a színházi dolgozok és művészek lelkét. Reméljük egyszer ez a néhány hónap is történelem lesz. De ehhez nagyon kell a felelősségteljes viselkedés. Lehet, hogy sokan azt gondolják túlzásba estem amikor a kicsit tüsszögő lányomnak azt mondtam itthon maradsz és mostantól addig nem mész iskolába amíg én nem látom jónak. A tanulást tökéletesen így is meg lehet oldani persze nekem nehéz mert rávenni egy kamaszt azért nem egy fáklyás menet. A fiam sem jár már óvodába. Nekem szerencsém van mert most megtehetem. De próbáljon meg mindenki aki tud kevesebbet “mozogni” és tartsa be a szabályokat. Mindannyiunk érdeke, hogy nyáron már ez csak egy rossz emlék legyen és minden jól működjön. Most láthatjuk milyen értékes a szabadság a szabad döntés ereje, amikor nincs egy láthatatlan ellenség ami kalodába zár minket. Mindenkinek jó egészséget kívánok! #vigyázzunkegymásra

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Tökéletesen megértem és igazat is adok neki!! Én is ezt tenném!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
járvány alatt , csak a prolikölyköknek kötelezö az iskola?
ágimami
Tökéletesen megértem és igazat is adok neki!! Én is ezt tenném!
division
@ágimami: Mindig a legrosszabb forgatókönyv szerint kell gondolkozni, egy járványt így lehet átvészelni a legkönnyebben. Helyesen cselekednél te is ebben az esetben.
division
@csak úgy...: Senkinek nem lesz immáron iskola, lassan óvoda sem. Én is, a nejem is megoldjuk, hogy otthon maradjon mindig valaki a gyerekekkel, és általában pont azok képesek erre, akik amúgy dolgoznak, akik meg nem, fel vannak háborodva, főleg ovi esetében, mert mit is csináljanak otthon a pénzért szült gyerekeikkel? Hogyan fognak most kávézgatni, piacozni, műkörmöshöz járni, shoppingolni a családiból? Bonyolultabb ez annál, mint ahogy te elképzeled.
kakaósbögre
hátleszarom.nem épp az átlagember standard lehetőségeivel él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.