#Neváltsvisszajegyet a koronavírus miatt. #NeváltsvisszajegyetEzzel a hahstaggel fut egy kezdeményezés a Facebookon, ami arra biztatja az embereket, hogy ne kérjék vissza a pénzt azokért a színház- és koncertjegyekért, amiket a koronavírus miatt végül nem tudnak felhasználni, ezzel is támogatva a művészeket.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy talán szimpatikus kezdeményezés

nem kis felhanggal

Egy tegnapi hír szerint: „#NeváltsvisszajegyetEzzel a hahstaggel fut egy kezdeményezés a Facebookon, ami arra biztatja az embereket, hogy ne kérjék vissza a pénzt azokért a színház- és koncertjegyekért, amiket a koronavírus miatt végül nem tudnak felhasználni, ezzel is támogatva a művészeket.”
Nos ennek az első olvasásra akár helyesnek látszó kezdeményezés kapcsán meg kell jegyezzem, hogy
Egyrészt; az M1 éjszakai műsorában számolt be róla, hogy a szaktárca szerint a hazai kultúra olyan sok támogatást kap, hogy el sem lehet költeni így elrendelték, hogy az un. határon-túliak (egyébként hangsúlyozták, egyelőre ez csak a szomszédos államok intézményeit érinti), a saját kereteik mellett az otthoniaké terhére is támogathatóak.
Másfelől; bár kifejezetten bulvár médiát nem fogyasztok ennek ellenére a napi képernyőmre kerülő hírek jelentős hányada arról szól, hogy ki hányadszor melyik egzotikus helyen lebzsel. S a kik legtöbbje, így vagy úgy, érintett az akció kapcsán.
Végezetül meg kell jegyezzem, hogy a dolog nem vonatkozik, mert nem is vonatkozhat a foci-meccsekre! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.