A NAIH elnöke szerint alapesetben igen, de most nem alapeset van. Napok óta tartja izgalomban a magyar közvéleményt, hogy szemben az összes többi európai országgal, nálunk miért nem hozzák nyilvánosságra, hogy az ország területén pontosan hol találtak koronavírussal fertőzött beteget. Müller Cecília országos tisztifőorvos szerint a személyes adatok védelme miatt tartják titokban ezeket az adatokat.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Attika te fordítva ülsz a lovon B+

Az adatbuci ismételten okadatolta, hogy csak egy ócska arrogáns és hazug pártkatona

Mint ismert az illetékes NER-társ azt találta mondani, hogy adatvédelmi okokból – egyedül az egész világon – „nem hozzák nyilvánosságra, hogy az ország területén pontosan hol találtak koronavírussal fertőzött beteget.”.
Az ember azt várta volna, hogy erre az égktelen baromságra legalább a NAIH böffent valamit, de csak várhatta, mert Attika lapít, mint az a bizonyos a fűben!
Pontosabban csak próbált lapítani, de elérték. Elsőbb „A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke az InfoRádiónak azt mondta: azok az adatok, amelyek révén nem azonosítható egyértelműen egy konkrét személy, nem tekinthetők személyes adatnak.”, majd jött egy formula „a mostani veszélyhelyzetben a rendes jogszabályi rendelkezésektől eltérő gyakorlat is érvényesülhet”!
Igen pubi az elszigetelés, s a felhívás a veszélyre előzi az un. személyes adatok dolgait. S nem pedig azok eltitkolásának ad hátteret! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.