Otthonmaradásra kérte a koronavírus-járvány miatt az időseket Borbás Marcsi televíziós műsorvezető szombaton.

Borbás Marcsi szépen kéri az időseket: ne mozduljanak ki!

A műsorvezető a Facebook-oldalán látható videóban hangsúlyozta, a szakemberek azt kérik, különös tekintettel az idősekre, hogy maradjanak otthon.

Hozzátette: az idősek kérjék meg családtagjaikat, a szomszédokat, az ismerősöket, hogy vásároljanak be számukra és váltsák ki gyógyszereiket.

Borbás Marcsi elismeri, nagyon nehéz személyes érintkezés nélkül dolgozni, vagy a szabadidőt eltölteni, de a szakemberek ajánlását be kell tartani, otthon kell maradni.

Hangsúlyozta a pozitív gondolkodás fontosságát, valamint azt javasolta az otthon maradt embereknek, hogy olyasmivel foglalkozzanak, amire korábban nem jutott idejük.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő múlt pénteken közölte a Facebook-oldalán, hogy hétfőtől a magyar kormány hazai hírességekkel figyelemfelhívó kampányt indít, amelynek célja, hogy minél többen hasznos és megbízható információkhoz jussanak a koronavírussal kapcsolatban.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
a qurva anyátok.. Maszkot kellene viselnie mindenkinek, és legalább fóliakesztyűt...valamikor el kell meni otthonról, az idős nem hülye, csak szertne saját maga vásárolni.

Ez a picsa inkább az ingyen osztogatott maszkot reklámozná...mertnigenis az mindenkinek kell, nemcsak a betgnek.
Tengernyi pénze van, abból futná több ezer maszkra, és még profitálhatna is belőle..de így?

Mindenkinek maszkot, kesztyűt! Felnőttnek, gyereknek egyaránt. A többi csak süket duma!
Málna
@jesz: Az az idős, aki még most is saját maga vásárol, az bizony hülye.
karma1
remelem, az okos es fiatal borbas marcsika rogton mellekelte is a megoldast, hogyha a nyugdijas vagy idos ember nem mozdul ki otthonrol, akkor hogy a lofaszba fog kajat meg gyogyszert venni maganak? Ha mar ilyen okos ez a no... Hulye liba. Az idosek legnagyobb resze egyedul, tamasz es segitseg nelkul el. Nincs Magyarorszagon olyan jo szocialis ellatas, hogy mindegyikuket fel tudja keresni egy szocialis munkas, meg mielott ehenhalnanak...:(
Yoda69
@Málna: Gondolom neked nincsenek idos hozzatartozoid, vagy ennyire buta vagy.

@jesz: Egyetertek. Kinaban kotelezo volt a maszk viselese kozteruleten. Nem azert hogy vedje magat, mert arra nem jok ezek a maszkok, hanem azert hogyha fertozott, de meg tunetmentes, akkor NE ADJA TOVABB.
Es ugy nez ki be is valt ez a modszer, mert a jarvany lecsengoben van.
Málna
@Yoda69: Már miért lennék buta? Valami érvet is írjál, amire tudok reagálni.
Sámannus
A falusi barmoknak is kéne mondani valamit, hogy ne dögöljetek éhen.
jesz
@Málna: közismert, hogy seggfej vagy.
Málna
@jesz: De azért azzal nem tudsz vitatkozni, amit mondok, ugye?:-)
jesz
@Málna: te majom, az idős embernek is el kell menni gyógyszertárba, közérbe...olyan, aki járókeretre szorul, az nem megy sehová...ha szerencséje van, akkor hozzátartozó híján felkeresi a családsegítő...
73 éves vagyok, nekem még nem kell segítség..van maszkom(nem agyonhasznált) van jónéhány kesztyűm, saját autóm, tehát elmehetek az osanba bevásárolni...mert én nem halmoztam fel semmit, mint te..
Most itt vagyok tele intelmekkel, de megpróbálom a lehetetlent.

Csak egemlítem, hogy a halál olyan mint a hasmenés...ha menni kell, akkor menni kell..

Na pusszantás
Málna
@jesz: Te majom, az idős embernek nem kell most elmennie sem gyógyszertárba, sem közértbe. Nem biztos, hogy a maszk és a kesztyű meg fog védeni. De próbálkozz nyugodtan, legkésőbb a lélegeztetőgépre kapcsolva majd úgyis elgondolkozol ezen. Addig meg százezrek veszítik el a munkájukat, hogy elsősorban ti védve legyetek.
És ne vagdalkozz, fogalmad sincs róla, hogy én felhalmoztam-e bármit is - ugye?:-)
Eladott Ország
Majd Borbás Marcsi a földre szállt gasztróangyal a két kis kacsójával főz az időseknek, hogy ne mozduljanak ki, feltéve, ha időközben nem fogy el a házi pálesz. A férje ugyan nem CBA-s, de előtte Marcsikának "nagy" szíve volt. Sok CBA-s belefért. Itt is, ott is... Nincs is jobb egy "jól megtöltött" Borbás Marcsinál, adásonként háztáji húsáruval és körtepálinkával töltve. Nemtom' ki tolhatja, de az biztos, hogy milliókat keres vele, pedig ez a nő a trampli, a falusi butaság, az ostoba nemzethy némberkedés csúcsa. Szobrot neki mihamarabb. Nos ennek hallatára sokan mennek egy kézműves zsíros kenyeret kenni a 28.500 forintos nyugdíjukból.
img.444.hu/10700455_790868227637587_6061862457031281424_o.jpg
Yoda69
@Málna: Azert vagy buta mert alapveto osszefuggeseket nem ismersz fel.
1. Tolod a mannat hogy az idosek igy meg ugy ne menjenek ki, de az eszedbe se jut hogy sokan total egyedul vannak. Nem szamithatnak senkire. Azt hiszed az onkormanyzat mahd bevasarol nekik? Vagy befizeti a szamlait? Akkor te alomvilagban elsz.
2. Most 1-2 honapig mindenkinek otthon kene maradnia, ha komolyan mek akarjuk fogni a jarvany terjedeset. Tavmunka, tavoktatas stb. Vasarolni 3-4 naponta eleg kimenni, maszkban, kesztyuben stb. Aki nem tud otthnon maradni a munkaja miatt, az pedig extra ovatosaggal menjen ki.
Ezt kellene felismerned, es nem az idosekre kihegyezned, mintha miattuk terjedne a virus.
Eladott Ország
@Málna: Dél-Korea és Németország is megmutatta azonban, hogy nem szükséges diktatúra ahhoz, hogy lassítsák a járványt, ezt azonban mások eddig nem tudták lemásolni. Egy olyan kormányra van szükség a hasonló módon megszervezett intézkedések végrehajtásához, amely tudja, hogy mit csinál. Csak és kizárólag elismert szakemberekkel és temérdek pénzzel lehet felvenni a harcot ez ellen a láthatatlan ellenség ellen. Magyarországon ez egyszerűen nem adott, ezért tényleg egyre jobban tartok attól, hogy mi lesz az országgal 1-2 hét múlva, amikor a vírus kicsúszik az irányítás alól. Szinte csak olyan forgatókönyvek léteznek már – a késlekedés és a szakmai hozzánemértés miatt – amelyek egyike sem elfogadható. Müller Cecíliának már tegnap is késő lett volna lemondania, és a többi félkegyelmű ingyenélő diktatórikus szarházinak!
Málna
@Yoda69: Sajnálatos, ha egy idős ember nem számíthat senkire, talán itt az idő átgondolni, hogy miért is van ez. Az önkormányzatot kell keresni, biztos vagyok benne, hogy segíteni fognak.
Igen, mindenkinek otthon kellene maradni, aki teheti. Az idős nyugdíjasok megtehetik, én nem. Sokkal valószínűbb, hogy ők fognak kórházba kerülni, belehalni a betegségbe, nem én. Viszont én maradok munka és fizetés nélkül, nem ők, úgyhogy jó lenne, ha végre mindenki felfogná, miről van szó és szépen otthon maradna. Mert biztos vagyok benne, hogy eljön az idő, amikor már nem kérve lesznek hanem haza lesznek zavarva az értetlenek.
Eladott Ország
@karma1: 07:26; Nincs is elegendő szociális otthon, de ha volna is, sokan be se mehetnének, mert a nyugdíjuk meg sem közelíti a havi térítési díjat. B@szhatják az állami inflációt követő (?) nyugdíjkompenzációt.
karma1
@Málna: nem nagyon erdemes valaszolni neked, olyan sotet vagy. Tudod, az emberek idosebb korukra megbetegszenek , meghalnak, es ha egesz eletuket parban is eltek le, altalaban nem egyszerre halnak meg. Valaki tulelo lesz, es tokegyedul marad. Van, akinek meghal az egyetlen gyereke, testvere sohasem volt, szoval totalisan egyedul marad. Nem kell egy agyverzeshez sem tul idosnek lenni - nekem volt olyan osztalytarsam, aki 18 evesen kapott agyverzest. Szoval, ha egy ilyen mozgaskorlatozott, vagy csak siman beteg egyedulelo ember ehes lesz, kepzeld, ki kell mennie az utcara, mert nincs egy szocialis gondozo, aki mondjuk hetente egyszer-ketszer bevasarolna neki, vagy beszerezne a gyogyszereit. Ugyhogy mielott ekkora baromsagokat mondasz, hasznald azt a felbitet a fejedben, hatha kifejlodik egy egesz bitte! Ennyit a hulye kerdesedre valaszul...
Yoda69
@Eladott Ország: Penz eppenseggel lenne. Brusszel 6 milliard eurot adott orbaneknak a jarvany elleni vedekezesre. Az mas kerdes hogy ez az irdatlan penz mire fog elmenni.
Nemcsak mullernek kene lemondania, de orbannak is. A virus mar elszabadult, mert nem vegeztek a tesztelest azokon akik jeleztek hogy fertozottekkel voltak kapcsolatban, vagy fertozott teruletrol erkeztek. Szerintem tobb ezer potencialis fertozott van, akik a 2 het lappangasi ido miatt majd csak mostansag fognak a felszinre kerulni.

@Málna: Ezen gondolkodhadtal mar eleget az elmult 10 evben. A fideSS uralma alatt lerohadt az egeszsegugy, az oktatas, a szocialis halo, a nyugdijellatas. Tobbszazezer kozmunkasnak hivott munkanelkuli van az orszagban, akik most valodi munkanelkulive valnak. 1 millio magyar menekult kulfoldre, akik valszeg nem is fognak visszjonni. Az meg hogy az onkormanyzat segit egy vicc. Ki? Van fogalmad mennyi nyugdijas jut egy adott onkormanyzatra?
Abban meg ne legyel biztos hogy nem halsz bele ha elkapod a virust. Volt mar 30 eves aldozat is. Nem tudom mennyi idos vagy, de a zaszlo mindenki all. Persze kinek magasabban, kinek alacsonyabban. Viszont ha nem is halsz meg, megfertozheted a csaladodat, a gyerekeidet, a szuleidet. A virus 2-3 hetig tunetmentesen fertoz.
Málna
@karma1: Nincs az idős embernek gyereke, fiatalabb rokona, barátja, szomszédja, aki szóba áll vele, sőt még egy kedves régi kollégája vagy ismerőse sem? Na erre mondom én, hogy át kellene gondolni, hogy mit rontott el az illető, amíg még nem késő..De előbb hívja az önkormányzatot és maradjon otthon! Ha saját magát nem nézi, akkor legalább másokra legyen tekintettel...most az egyszer! Már a gyerekek is felfogták, hogy miről van szó, csak pár idős ember nem érti még mindig. Ennyit a hülye akadékoskodásodra válaszul...
Ha az általad vázolt helyzetben vagy, keresd az önkormányzatot! Ha nem segítenek, akkor szólj.
Málna
@Yoda69: Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb nyugdíjasnak van segítsége, így nem sokan szorulnak az önkormányzatra. Miből gondolod, hogy nem segítenek? Próbáltad?
Egy szóval sem mondtam, hogy nekem nem eshet bajom, csak hogy jóval kisebb az esélye, mint az időseknél. És nekem nincs választásom, hogy otthon maradok-e, a nyugdíjasoknak van. Ha tehetném, én sem mozdulnék ki.
Klubtag
Édes istenem, csak olvasom a sok okos és kevésbé okos "tanácsokat", de sehol egy szó arról, hogy hogyan is működik az idős, családdal, gyerekekkel, unokákkal bíró öregek szíve. Azért megyünk mi magunk, ahova csak lehet, lehetőleg védőeszközökben, mert a SZERETET kényszerít erre. Nekem három gyerekem és unokáim vannak, de amíg én járni, mozogni tudok és van maszkom, kesztyűm, addig nem teszem ki őket többlet-fertőzési veszélynek - mint amit pl. a munkába járásuk jelen - azzal, hogy engem szolgáljanak ki. Tizenéves, negyvenéves, stb. van a fertőzöttek és súlyos állapotúak között, igenis féltem az enyéimet. És bizony szánom és féltem azokat is, akiknek úgymond - mint önkormányzati dolgozóknak - kötelességük lenne engem ellátni. Ők is valaki(k)nek a gyermekei, szerettei.
kereső
A "Maradj otthon" nem csak az időseknek szól. @édeskeMálna, a hülye te vagy. Bocsáss meg de, még ragozom is- egy gondolkodni nem tudó, hülye fidesses picsa vagy.Egyébként meg:

"Szálljatok már le az idősekről. A "maradj otthon" nem csak nekik szól, hanem mindenkinek- aki megteheti. Azoknak is akik nap-mint nap kifosztják az üzleteket, van idejük megfigyelni, és lefényképezni az időseket- akik "lófrálnak" az utcán- bár lehet, hogy csak a napi csirke-farhát-ért , tejért, esetlegesen sajtért??? ment le a boltba. Mert nem tud tartalékolni, mert egyedül van, és nincs aki ellássa. Te, aki ezen rugózol- miért nem kérdezed meg inkább: segithetek?,és ha miben??? Na leszállni az idősekről- mert nektek mindig kell egy "bűnbak"- hát akkor legyen az a két millió, jól kitaláltátok. Kuss van babám! Maradj otthon Te is, élvezd azt, hogy Te még a családoddal, a gyermekeiddel lehetsz- játsz velük, olvass nekik, kártyázzatok, rajzoljatok.És jusson eszedbe a saját Apád-Anyád, akik ennek a kétmillióan a tagjai."- ezt egy másik poszt alá irtam- de ide is szól.
karma1
@Málna: Hat te barmabb vagy a legnagyobb hatokornel is! A baratnom, aki most 67 eves, a 95 eves mamajat apolta karacsonyig, otszor elvetelt, nem lehetett gyereke, egykekent nott fol , mert a szuleinek se lehetett tobb gyereke, a ferje 6 eve rakban meghalt. Nincsen mas rokona, vagy olyan ismerose, aki a kozeleben lakna, es tudna neki napi szinten segiteni. Mondd, te Isten barma, te hol a faszban laksz, a dilihazban, ahol feltalaljak neked a kajat, es gondoskodnak rolad kajaval, tiszta ruhaval? Vagy bortonben, ahol szinten van allami gondoskodas? Maskulonben nem mondanal ekkora baromsagot. Nagyon remelem, hogy te is megered a magas kort, es meg az a gyereked is el fog kerulni, akit esetleg megcsinaltal! Latszik, hogy sem biologiai, sem erzelmi dolgokrol halvanylila fingod sincs - a trollkodasban eled ki azt a csopp egybites "gondolataidat" is,... Nem sajnallak, de teged is utol fog erni a sors... Akkor majd gondolkodj el - ha ugyan nem leszel teljesen Alzheimeres - hogy miket irogattal anno a propira
Eladott Ország
@Yoda69: 10:28; "Brusszel 6 milliard eurot adott orbaneknak a jarvany elleni vedekezesre" A brüsszeli milliárdok, majd a Récsöli turizmusba ( turisztikai ügynökség) és a haverokhoz mennek. A tesztek számát aligha fogják növelni.
Pálinkás Pál
@Málna: Aztán miért nem kell??? Igazán idióta vagy,a cinikus fajtából...amelyik öreg egyedül él az haljon éhen,mert a szociális ellátórendszert szétvertétek!!! Pofáztok hogy oldja meg az önkormányzet,de elvonjátok tőlük a pénzt!!! Ritka undorító,emberiségre káros képződmény vagytok!!!
Málna
@Pálinkás Pál: Amelyik öreg egyedül él, az nem is ismer senkit, aki segíthetne neki? Honnan tudod, hogy az önkormányzat nem segít? Próbáltad talán? Csak szarjátok a szót állandóan, minden alap nélkül károgtok folyamatosan. Ritka undorító, emberiségre káros képződmény vagytok...
Pálinkás Pál
@Málna: Ti vagytok azok tolvaj horda...te mennyi pénzt kapsz ezért??? mert szerintem ennyiure hülye nem lehetsz!!!
Málna
@karma1: És mondd csak, nincs egy szomszédja annak a szerencsétlennek, aki rányitná az ajtót? Az önkormányzatot próbálta? Te miért nem kérsz segítséget a barátnődnek itt a neten? Másra is lehet ám ezt használni, mint szidalmazásra. Erre már nincs eszetek, mi? Egyszer azért próbáld ki. Csak vigyázz, mert a végén még segít valaki, és akkor nem lesz miért károgni.Nem is értem, ilyen tehetetlenül hogy tudtátok egyáltalán megérni az öregkort...
wpym
Majd a járvány eltakarítja a gazdaságilag inaktív nyuggereket. lol
Málna
@Pálinkás Pál: Ahogy mondtam, csak szarod a szót megint, nem mondasz semmit, vagdalkozol. A kérdésemre bezzeg nem válaszolsz.
Pálinkás Pál
@Málna: Már nem egyszer mondtam,amit a kormányod csinál vírus ellen,az lószar...
verőce21
@Málna: Ez a Budapesten Zeneakadémiát végzett 65 éves nő, aki osztja az észt itt neked, Új-Zélandon él, a déli szigeten, annak is a déli részén, egy nagy világmárka vegyigyár közelében, egy dombtetőn. Ahol még vezetékes vizük sincs, úgy gyűjtik az esővizet, és boltból vett ásványvizet isznak.
Emellett 30 birkát tartanak... Bár ott, egy szupermarket pénztárosaként ment nyugdíjba, de sokat látott, sok megpróbáltatást átélt művészlélek. (Ezeket maga írta le mind...)

Nem kell megszívlelned amit ír, mert Ő is, mint a többi külföldre távozott, gyűlölettel él szülőhazája iránt, és zsigerien gyűlöl mindenkit, aki Magyarországgal kapcsolatban bármilyen jót, vagy dicsérőt ír...
Málna
@verőce21: Ezt sokszor tapasztaltam én is. Az ember hiába menekül el, saját magától nem tud megszabadulni. Meg a jó magyar mentalitástól sem...:-)
Aki Én
@verőce21: ,,Nem kell megszívlelned amit ír, mert Ő is, mint a többi külföldre távozott, gyűlölettel él szülőhazája iránt, és zsigerien gyűlöl mindenkit, aki Magyarországgal kapcsolatban bármilyen jót, vagy dicsérőt ír..."

Te sokkal butább vagy, mint azt bárki gondolta :(
CsipkeRózsa
@verőce21: Nincs jogod valakinek az életét másnak elmondani, ha az illető azt nem teszi meg, vagy nem bízott meg erre téged. Sőt, még hozzáfűszerezve a saját véleményedet is.
Edmond Dantes
Mindenki tökéletesen hülyének nézi a nyugdíjasokat? Ezeket a Borbás Marcsi féle, mára divattá vált hozzászólásokat leöntik azzal a képmutató szósszal,hogy féltik az időseket,ugyanakkor elképesztően ellenséges hangulatot keltenek-remélem akaratlanul- egy korosztály ellen.Tessenek kommenteket olvasni,némelyik szörnyű!!!.Nyugdíjat kapnak a rohadékok,közben ők az utcán botorkálnak a bevásárló talicskájukkal,miközben mi meg munkanélküliek leszünk,ráadásul aggódunk értük,ezek meg csak gondot okoznak...stb.Tessék tudomásul venni,hogy az idősek nem hülyék,semmivel nem felelőtlenebbek,mint a fiatalok,sőt.Minden korosztály veszélyeztetett,amelyik idős ember pedig egészségileg védtelenebb,az igyekszik is vigyázni nemcsak magára,hanem másra is.Főleg a fiatalokra,gyerekükre,unokájukra,hiszen most nagyobb teher hárul rájuk.Hagyják már abba ezt az idősekért aggógó,ugyanakkor ellenük akaratlanul is hangulatkeltő szöveget.Ezek nélkül is segíti egymást idős és fiatal,akármilyen furcsa,tud a magyar ember a bajban felszólítás nélkül is normális lenni,hiszen egymásra vagyunk utalva!!!
CsipkeRózsa
@verőce21: Mit tett meg, ő mondta el Málnának? Béla!
verőce21
@CsipkeRózsa: Tele volt vele az internet, Lujza!
verőce21
Egyébként valaki találóan megjegyezte, a 65+ látja el a 80 pluszost! A fiataloknak nincs erre idejük!

Kivéve, a 26 éves borsodi nagypapát!
verőce21
@CsipkeRózsa: Az egész világnak, Lujza!
Málnának is, neked is...
CsipkeRózsa
@verőce21: Málna akkor még nem létezett a propelleren, azon kívül, te hozzátetted a rosszindulatú megjegyzésedet.
CsipkeRózsa
@verőce21: Sántít a Lujzádásod, mert Lujza kérdezni szokott, Jenő pedig válaszolni. Te viszont többnyire nem válaszolni, inkább kérdezni szoktál, Béla! De miért, mondja a reklám-gyerek.
verőce21
@CsipkeRózsa: De létezhetett más nicknéven...
verőce21
@CsipkeRózsa: Te is felelősségrevonva kérdezel Lujza!
verőce21
@CsipkeRózsa: Én pedig megtiszteltelek az ostoba kérdéseidre válaszolva, Lujza. :)
CsipkeRózsa
@verőce21: Tudom, mindenki hülye, ostoba, csak te vagy nagyokos!

Egyébként, a te megtiszteltetésed nem kívánatos, te senkit nem vagy képes tisztelni, csak a szemét embereket védeni.

Hanyagolj, ha lehet!
verőce21
@CsipkeRózsa: Talán bizony én kerestelek téged, most is? :)
CsipkeRózsa
@verőce21: Nem azért kerestelek, hogy csevegj veled, kifogásoltam egy nekem nem tetsző hozzászólásodat, amit szóvá kellett tennem.
Pálinkafőző Rézüst
marcsi, te csak keverjél...csípőből, ahogy szoktál... :))))))))
CsipkeRózsa
@Pálinkafőző Rézüst: Igen, nem szeretem az éhes embereket, inkább adok nekik enni.

Ezután már nem mindenkit etetek.
karma1
@Aki Én: @CsipkeRózsa: veroce21 viszont perverz modon browse-ol az oldalaimon, - es meg olvasni sem tud, mert nem tudja felfogni sem, amit olvas...Egyetlen szoval sem mondtam, hogy Zeneakademiat vegeztem volna - dehat aki nem ismeri a magyarorszagi iskolarendszert, annak sok minden masrol sem kell, hogy fogalma legyen. Aki ismer, az nagyon jol tudja, hogy ki es mi vagyok, meg ezen a Propi oldalon is...:) Mert mi mashol is tartjuk a kapcsolatot, de oda az ilyen veroce- meg malna-felek akkor se juthatnanak be, ha megenne oket a fene...:o))))))) Eloszor is, ha tudna, hogy az esoviz lagy, es szurve az egyik legtisztabb ital - nem irna ekkora baromsagot. Azonkivul nekunk ebbol tobb mint 40 000 liter van, es persze folyamatosan potlodik az esobol. Magyaran: o mar reg egy pohar vizert fog a meszilolo mergezett vizet csomagolo uzemeben konyorogni a kuszobon, amikor en meg mindig tiszta vizet iszom. Es szerencse, hogy a lakohelyunk minden ilyen idiotatol jo messze van ; hozzank csak normalis emberek szoktak jonni...:o)))))) Ja, a neten is...:O))))) Ti meg nagyon vigyazzatok Magatokra, karanten minden mennyisegben, mert ennel jobban semmi nem tori meg a fertozest... Pont olyan ez, mint a trollok orbannak: @CsipkeRózsa: , ha nem eteted a trollt, kihal magatol is...:) Megtorik a lanc ...:o)))))
fahrenheit451
Te még élsz - hülye fideszes kurva?
A fideszes kutyákon kívül senkit nem érdekel a véleményed.
Milyen Nélküled?
Tök jó... olyan jó Nélküled, hogy el sem hinnéd!
fahrenheit451
Geci vagyok?
Nem!
Azért nem vagyok geci, mert miattam még egy magyar ember sem szenvedett, vesztette el a lakását, vált kiszolgáltatottá sérülten, özvegyen, árván (igen, most is a Bibliából idéztem, te geci fideszes állítólag keresztény!), vagy halt meg.
A geci fideszesek miatt viszont, rengeteg magyar ember szenved. hal meg.
Ez így nincs rendben.
fahrenheit451
Borbás Marcsi, úgy látom sokat ittál, miközben sokat ettél... de inkább sokat ittál.
Valamiért - nem tudom miért - de nem tudok nőként tekinteni rád.
Borbás Marcsi, te nő vagy?
verőce21
@CsipkeRózsa: "kifogásoltam egy nekem nem tetsző hozzászólásodat" - nekem pedig az nem tetszik, hogy szóvá tetted Lujza. Mert egy alpári módon külföldről minősítgető, megérdemelte, hogy kiléte felidézésre kerüljön...
karma1
@verőce21: Orulj, hogy en nem fedem fel a kiletedet. A Zeneakademia pedig nem egyenlo a Konzervatoriummal. Egyebkent meg csak egy ocska troll vagy - ezt adhatom csupan azok utan, hogy kizarolag TE OCSAROLTAL ill. szemelyeskedtel velem es rolam, es nem en beszeltem veled meg nem engedheto modon.

De most potlom: nyugodtan lehuzhatod magad a legkozelebbi WC-n, - kb ennyit er az itteni "munkassagod"
"
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Hat ki ko" pontosittani az agya't, mer me'g a vegen hulyen hal meg,...:o)))))
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: és pont úgy fog meghalálozni... :)) majd a kásler hány rá...1 keresztet... :))))
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Jovanna,... Hat majd keresztet ... is...De inkabb csak hany,...:o))))
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: az az alkesz, és nikotinista láncdohányos jószág még a keresztet is csak hányni tudja... :)))
Aki Én
@karma1: nem ócska troll, hanem egy végtelenül buta majom.
karma1
@Aki Én: Egyetertek - bar valaha volt meg emberi arca is, ha csaladrol, gyerekekrol volt szo... Hiaba, a fide$$-imadattol az ember kivetkozik onmagabol

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.