A műsorvezető bizakodóan nyilatkozott a helyzetről.

A járvány elszakította Cooky-t édesanyjától – így vészelik át

Cooky nem tudja, mikor találkozhat újra az édesanyjával! Violette asszony Franciaországban él, így a fia akkor sem tudná őt meglátogatni a határzár miatt, ha akarná, egyedül videóchaten tudják tartani a kapcsolatot. Ott azonban nap mint nap beszélnek, a rádióst pedig nagyon megnyugtatja édesanyja látványa.

„Azt már mindketten elfogadtuk, hogy most hosszú ideig nem tudunk majd találkozni egymással. Ő már idős, ezért még jobban kell vigyáznia magára, jobban is figyel a biztonságára”

– kezdte a Ripostnak Cooky, aki örül, hogy Violette asszony vidéken él, a természet közelében, ráadásul sokan fel is ajánlották a segítségét neki.

„Sok ló van körülötte, friss levegő és kedves emberek. Nagyon jó baráti társaságunk van ott, a fiatalabbak szóltak is neki, hogy ha bármi kell a boltból, ők megveszik neki. Szerencsére van otthon elég élelme, most már otthon is marad, amíg el nem múlik a veszély” – mesélte a műsorvezető, aki két kisfiával és a párjával otthon tölti minden idejét, még bevásárolni is csak egyedül megy el.

Forrás: Blikk

Kép: TV2