Elképesztő részletek, erőszak, vádaskodások.

"A nő, akit feleségül vettem, levágta az ujjam" – brutális részletek derültek ki Johnny Depp botrányba fulladt házasságáról

Tovább dagad a botrány Johnny Depp (56) és exneje, Amber Heard (33) körül! A Daily Mail című brit napilap birtokába jutottak azok a videófelvételek, amelyeken a Karib-tenger kalózai című filmek sztárja először beszélt felkavaró részletességgel arról a véres verekedésről, amely közte és korábbi felesége között robbant ki.

A vallomás szerint egy hónappal azután, hogy 2015 februárjában összeházasodtak, Depp és Heard durván összekapott: a színésznő dühében vodkásüvegekkel dobálta a Golden Globe-díjas filmcsillagot, az egyikkel el is találta. A törött üveg levágott egy darabot középső ujjából, a sérülés nyoma a mai napig látszik.

– Amber vodkásüvegeket vágott hozzám, a kezem éppen a márványból készült bárpulton pihent. Az első palack a fülem mellett repült el. A második nagyobb volt, közelebbről hajította, ez összetört a pulton és levágta az ujjam hegyét

– idézte fel a történteket Johnny Depp a két éve videón rögzített tanúvallomásában.

– Úgy vérzett, mintha csak a Vezúv tört volna ki, el is fertőződött kétszer, szóval nagyon komoly volt a sérülés (...) A nő, akit feleségül vettem, levágta az ujjam.

A válást 2017 januárjában mondták ki, és mindkét fél másképpen emlékszik a történtekre. A Daily Mail úgy tudja, a színésznő azért támadt rá Deppre, mert nem akarta aláírni a válási papírokat. Szócsatájukat tovább szította, hogy a mozicsillag azzal gyanúsította nejét, megcsalja őt kollégájával, Billy Bob Thorntonnal (64). Amber Heard viszont azt állítja bírósági beadványában, hogy exférje magának okozta a sérülést, amikor egy három napon át tartó, ecstasyval vegyített tivornyázás alkalmával falhoz vágta telefonját.

Depp számára fájdalmas volt a balhé, háromszor műtötték meg az ujját, mire helyrehozták.

Johnny Depp 50 millió dolláros (16 milliárd Ft-os) rágalmazási perbe fogta exnejét, miután a színésznő a Washington Post című amerikai napilapban arról írt, családon belüli erőszak áldozata lett. Depp szerint Heard sminkkel kreált magának sérüléseket.

– Amber nem áldozat, elkövető

– mondta Depp.

Forrás: Blikk

Kép: IMDB/

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Van ilyen! Én valaha egy üvegtálat vágtam a férjemhez, úgy felbosszantott. Utána még jobban felbosszantott, mert félreugrott, a tál meg eltört. Azóta leszoktam róla, mert a tálak nagyon értékesek (na, jó, a férjem is).
namihami
Egy szerelemben viharosak az érzelmek. Ha nem, az már nem is szerelem.
Egyébiránt:: egy hónappal a frigy után? Ez a nő akkor már előtte is ilyen volt. Minek vetted el?
Zsopiale
Nem kellett volna együtt cuccolni és rászoktatni a lotyót a BDSM-re... ennyi
Nyírfa
A szenvedélyt nem kell összekeverni a hisztériával. Én Depp történetét érzem hitelesnek. Nem mellesleg nagyon szép férfi. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.