Nagy, kivilágított célpont lesz a harácsolt vagyon. Nagy, kivilágított felajánlások ideje van. Vélemény. Fehér, kövér, puha lárvaként bújunk majd elő. Már nem a vírus, hanem a nap ellen fogjuk védeni az arcunkat, mert nem bírja a bőrünk. Különféle egyéb betegségek zavarnak majd vissza az ágyba néhány hétre, amíg óvatos szoktatással újra kimerészkedünk. Még sokáig összerezzenünk majd, ha szembejön egy Kukás vagy egy Rendőr, a titokzatos kaszt sebhelyes, harcedzett tagjai, akik kint, az utcán töltötték a járványt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak a rend kedvéért:

Urak, napláne nagyurak??? Ezek???

Urak, nagyurak, sőt nemes-urak – igencsak egyértelmű kikről beszél Petőfi a pár nappal a forradalom előtt a versében. Nincs ez így a fizetős hvg.hu „Tóta W.: Intés nagyuraknak, villanyoltás előtt” című írásában.
Hic & nunc nem foglakozom magával a cikkel és legfőbb mondandójával „Nagy, kivilágított célpont lesz a harácsolt vagyon.” sem, pedig lenne mit. Botka ötlete kapcsán erről már egyébként is értekeztem. Azonban a cím megszólítása szólásra ingerel. Kiknek is szól a szerző intése. Milyen uraknak, sőt nagyuraknak? Hol van ezek között az ócska gátlástalan tolvaj arrogáns műveletlen paraszt-suttyók között egy is, aki legalább hírből ismeri mit jelnet úriembernek lenni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.