Dér Heni le sem tagadhatná, hogy mennyire boldog. Nem is csoda, hiszen úgy tűnik, végre megtalálta élete párját, aki mindenben mellette áll.

Dér Heni végre igazán boldog lehet, hiszen úgy tűnik, megtalálta élete párját.

A Szulák Andrea vezette Nyugi! Köztünk marad... című műsorban mesélt az énekesnő arról, hogy a párja és közte abszolút kölcsönös a bizalom, sőt, az együttélés is remekül működik.

Dér Heniéknél már a családalapítás témája is erősen jelen van, ám az énekesnő attól fél, túlaggódja majd a gyereknevelést, pedig nem szeretné, ha „paramami” lenne belőle. Az interjú ma este kerül adásba LifeTV-n.

Címlapkép: Facebook/Dér Heni

(life.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Rátalált élete szerelmére. Meddig?
Mondhatjátok, hogy némi gonoszkodás van a dologban, de ezek az ""örökszerelmek"", mint az élet oly sokszor bizonyította már, ritkán élik meg a 7. évfordulót. Tudjátok:: "" a kritikus 7 év"". Amelyik párnak sikerül celebéknél, az már szinte a csoda kategóriának számít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
A magánéletnek az a lényege, hogy nem beszélünk róla.
Még egy - f@szom se tudja ki ez - magyar cölöp.
Dérynét, azt ismerem (biztos hülye vagyok, azért), de ezt a Dért, nem... És az van, hogy nem is akarom!
jesz
@Horizont: nekem is szokatlan, de ilyen a világ..és mi még szolíd ország vagyunk..amikor Heni megöregszik, üldögél a foteljében a kandalló előtt, és piruló arccal nézi, mit nem kellett volna...(sokan vagyunk így..kandalló nélkül persze)
legott
A nagyon keresztényektől kérdezem: Sok embernek volt több szerelme is az életben - akik közül sokan másoknak ő volt a szerelme, és az ő szerelme is sok más embernek volt a szerelme -, a feltámadás után ki-kivel lesz végül?
legott
@Horizont: Én is lehetnék énekesnő, de azzal rengeteg baj lenne :)
namihami
@jesz: Csatlakozom @legott: beírásához. Nekem egy nő (különösen ha diplomás???---nem tudom), akkor ne azzal váljon ismertté, hogy kiteregeti a magánéletét fűnek-fának. Ezekről a ""hírességekről"" az a véleményem, hogy némi Gaborzsazsa-vér szorult beléjük.
Énekesnő? Nem tudom, mert nem követem a dalait. Én bizony leragadtam az '50-es, '60-as max. '80-as éveknél. De akkor viszont danásszon és ne a bugyiügyeit teregesse. Esetleg 30-35 év múlva nyilatkozhat egy kisszinest, hogy hány éve vannak együtt. De addig...
jesz
@namihami: asszem operaénekesi diplomája van, és politológus és közgazdasági diplomája is


wikipédia:

Gondolta volna? Három diplomája van Dér Heninek
2018.04.19. 07:00 ozs

– Diplomás operaénekesnő vagyok, de emellett van még egy közgazdasági, meg egy politológusi diplomám is. Kevesen tudják rólam ezeket, de ez egyáltalán nem zavar – tárta fel a titkot Dér Heni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.