A járvány miatt Détár Enikőnek is odalettek a színházi szereplései, így máshonnan kellett bevételhez jutnia.

A színésznő március végén már egy hosszú bejegyzésben gondolkozott azon, mi is lesz ha elfogynak a tartalékai. Ezután a Borsnak arról nyilatkozott, hogy

takarítást, autómosást, fűnyírást, betegápolást is simán végezne.

Akkor hozzátette:

Talán két-három hónapig kitart a félretett pénzem, de azután fogalmam sincs, hogy miből fogok élni. A túlélésre játszom.

A Reggeli műsorvezetői most szerdán erről kérdezték.

Nem segélykiáltás volt, hanem azt fogalmaztam meg magamnak, hogy ahhoz az adott helyzethez szeretnék alkalmazkodni, amit dob az élet. Elkezdtem gondolkodni, hogyha ez 2-3 hónapnál tovább tart vagy esetleg jön egy újabb hullám, akkor nem eret akarok vágni, megpróbálok nem segélyért rohanni, hanem mi az, amit én ennyi idősen el tudok végezni

- mondta Détár Enikő, akinek a néhány megmaradt szinkronszerep mellé muszáj volt más munkát is találnia. A színésznő elmesélte, vállalt karitatív munkát is.

Vállaltam karitatív munkát, abból nem kapok pénzt. Egy családsegítőnél van négy kis nyugdíjasom, akikről gondoskodom, hogy valami értelmes is történjen, mert ez nagyon fontos. A másik ahová jelentkeztem, az öregek otthona és a harmadik, ahová el is mentem és dolgoztam néhány napot, ott árufeltöltő voltam egy nagykerben.

Lakatos Márk azonnal videós bizonyítékot követelt, de Détár elmondta, hogy ugyanolyan volt, mint a többiek, végezte a dolgát. Hozzátette:

tapasztalásnak tekinti ezt a pár napot, és most már még jobban megbecsüli azokat a munkákat és lehetőségeket, amiket eddig kapott az élettől.

Forrás: 24.hu, Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.