Újabb táncos videót készített Puskás Peti és Dallos Bogi. Bogi ebben a videóban villantotta meg csinos lábait.

Az Instagramon közzétett videóhoz Puskás Peti azt írta:

Amikor az én elszántsàgomat és Bogi gyönyörű, végtelen lábait csatasorba állítod, abból akár egy #halftimeshow is kisülhet... de egyelőre maradjunk egy rövid #reggelidancechallenge-nél!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Life.hu, Blikk

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ezek betegek és nem celebek...elmebetegek !!
namihami
Ez a Peti csak akkor láthatja a nőjét pucéran, ha mindjárt filmezi is? Vagy erre áll a cerka? Esetleg csak a tinigőg dolgozik benne, hogy más pasik előtt dicsekedjen? Azért erre már nem lenne muszáj olyan nagyra lennie, mert nem ő volt azon a tájon az első felfedező.
Egy FÉRFI nem arra büszke, hogy a nőjére csorgatja a nyálát egy, arra impulzív réteg. Ha neki jó a nő, akkor döngesse, ha nem, váljanak el---de ez így bizony még olyan 12 éves gyerekmegoldásnak tűnik. És nincs egyedül.
Ahogy a másik oldalon azt tartom röhejesnek, amikor a celebribanc sivalkodik, hogy a telefonos pucérse..ét láthatja viszont. Kérdem, minek kellett megcsinálni? Vagy, ha erre mennek el, akkor miért nem fényképezőgéppel, videókamerával, ahol ilyen nem következhet be. Megérdemli a hülye pi..a.
Zsopiale
Nagyon szép arcú, tehetséges énekes és jófej fiatal; kész főnyeremény, főleg ennek a nyüzügének. Azonban sajnos nem tökéletes... bár hát ki az ugyebár... Jelen esetben a fényévnyi comb nem biztos, hogy előnyös, mert a hölgyemény felsőteste kicsit a kelleténél zömökebb, azaz rövidebb, szóval kissé nyakigláb fíling van, ami bármily gyönyörű fiatal selymes formás combok is vannak, valahogy amorffá teszi a teljes képet. De persze, bár ilyen lenne a legrosszabb nő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.