Enyhítenek a szigorításokon.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
bezzeg nálunk ,az angliánál is "súlyosabban fertőzött " Budpesten ezért minimum hétvégéig kell várni!!!
simmering73
@Pálinkás Pál: Ennél nálunk sokkal lazább az élet. Boldog boldogtalan az utcákon, a bevásárló központokban. Te nem Budapesten élsz? Én alapból nem járok soha bevásárolni hétvégeken, azt mindig hétköznap teszem. Kivételesen vasárnap 12-kor elmentem az OBI-ba. Soha többé nem fogom tenni. Potom 40 percet álltam sorba a pénztárnál. Szerintem ilyen laza élet nincs még a világon.
Pálinkás Pál
@simmering73: mondjuk ha nem vasárnap mennél az obiba,és nem délbe,akkor nem lenne tömeg...obiba bármikor mehetsz,nincs idősáv...ami mellesleg egy marhaság...hát persze ezekbe a szabályokba minden belefér,akkor áruld el nekem,mi értelme volt a szivatáson kívül??? a média tolja a haláleseteket...ezzel csak az a baj ...hogy a két hónap alatt elhunyt 400 beteg idős ember...egyébként egy átlagos napon Magyarországon kb 300-an halnak meg...a tömeges megbetegedések ürügyén kipateroltak a kórházakból embereket...holott nagyon jólk tudták hogy a "tömeges fertőzések" éppen a zárt közösségekben alakulnak ki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.