Súlyos vádakat fogalmazott meg az ügyészség Hopp Csillával szemben.

Emberöléssel gyanúsítják L.L. Junior tavaly elhunyt kisfiának édesanyját
Fotó: Youtube

Tavaly, augusztus 31-én halt meg Dávidka, L. L. Junior és Hopp Csilla közös gyermeke. A kisfiú édesanyjával sétált az utcán, amikor kiszaladt az úttestre, és egy autó halálra gázolta. A páros ekkor már nem élt együtt.

A Bors tudta meg, hogy az ügyészség

gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolta meg Hopp Csillát.

Az édesanya jogi képvieslője a lapnak azt is elmondta, nem tettek vallomást és panasszal élnek, mert nem értenek egyet a váddal.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Clavigo: Nem tudom, de biztos már új autója van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zsopiale
Ugyan már egy ilyen szépséges, kedves, tündéri teremtés nem tudna a légynek sem ártani nyilvánvalóan...
Borsó
@Zsopiale: Fogalmazz óvatosan. Bármelyikünk gyerekével bármikor történhet tragédia, kisgyerekként az ilyen hülye balesetek, később bulizáskor szinte bármi, és a fiatal felnőtt kezében a jogosítvány is veszélyes fegyver. Eleve felesleges ezt a gyászoló anyát büntetni, sem a börtön, sem a tahók kritizálása nem ér fel a fájdalmával. Szóval csak ésszel köszörüld a nyelved a bajban lévő embertársadon.
Zsopiale
@Borsó: Te miről beszélsz? Elolvastad amit írtam?
Nyírfa
Nem értem. De nem is akarom. És nem akarom azt gondolni, hogy bosszú van mögötte.
Clavigo
@Horizont: Vajon mi lehet M .ricsikével ? Festeget még vajon ? Vagy nyaralgat...
human
@Clavigo: Nem tudom, de biztos már új autója van.
human
Nem tudom mi történhetett, de egy óvatlan pillanat elég, hogy a szeleburdi gyerkőc csak úgy rászalad az úttestre mert fel sem fogja, hogy az mennyire veszélyes hely.
Én például majdnem elütöttem egy kisgyereket robogóval. Egy keskeny úton játszottak és ahogy látták, hogy jövök az út két szélére félre álltak. Már ott jártam a közelükben mikor előttem átrohant a legkisebb. Gondolom a másik oldalon volt a testvére és úgy döntött átszalad hozzá. Nem tudta felmérni, hogy én addigra oda érhetek. Szerencsére nem mentem gyorsan és jó volt a fék. Azonnal állóra fékeztem.
colibri
@Nyírfa: Pedig... a baleset után volt idő, amikor a Junior és különösen ügyvédje nyilatkozataiból egyértelműen ez jött le. Szerintem az ügyvédnek nem kis része lehet benne, hogy az ügyészség ezzel a súlyos váddal illeti az anyát.
Nyírfa
@colibri: Egy szülőpár elveszítette a gyermekét, aminél nagyobb fájdalmat elképzelni sem tudok. Ehhez képest Junior viselkedését még idegenként is méltatlannak éreztem a gyászhoz. Ezek szerint van tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.