Instagram-posztban osztott meg képet párjáról.

Bepasizott Rogán Cecília – fotót is megosztott kedveséről

Úgy tűnik, új párra talált Rogán Antal volt felesége, Rogán-Gaál Cecília. A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője és felesége tavaly novemberben jelentették be válásukat, azóta nemigazán lehetett mit tudni magánéletükről.

Ezt a csendet törte most meg Cecília, aki Instagramján osztott meg képet párjáról. A fotó mellé ezt a szívhezszóló üzenetet írta:

A kép felhasznàlása nem megengedett ! Bàrmilyen jellegű felhasználása jogi eljárásokat von maga után ! #love #mylove #together #togetherathome #togetherforever

Ennek fényében a képet magát mi nem is osztanánk meg, aki kíváncsi rá, ezen a linken keresztül nézheti meg Rogán-Gaál Cecília oldalán.

Kép: TV2

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ha már muszáj volt a kabinetirodának beszámolni a válásukról, akkor a vagyonmegosztásról is beszámolhatott volna. Biztos nagyot néznénk a 2010 előtt még puritán politikusi életet hirdető Rogán Antal vagyonosodásán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Eladott Ország: Az eredeti arcába bele tudnék képzelni egy kis kedvességet, bohóságot, ha olyan lenne a személyisége.
Az átalakítás nem sikerült, csak nyomatékosította vele, hogy mennyire szeretne menő , nagyvilági hölgy lenni, de az ellenkezőjét érte el vele: most lett igazán egy semmitmondó kisegér, amely elefántnak álmodta magát.
Eladott Ország
@Nyírfa: Ezeknek az ingyenélő parazita szarháziaknak nem kell a babaváró hitel, mikor egyszeri megjelenéskor több tízmilliót aggatnak magukra, sőt mindig mást!
Gyütt Mönt
Rosszinulatúak vagytok, nem tudtok örülni a más sikerének, boldogságának. Én azt mondom: Egészségére!
Eladott Ország
@Nyírfa: május 26., 10:31☻ Most a nagy kérdés az, hogy a NER-üdvöske megtanulta már a belső szabályokat, és a NER-istállóban egy másik lovászfiúhoz kapcsolja magát, amit a maffiában tudomásul vehetnek, vagy saját jogán kívánja önállósítani magát a lopott pénzzel. Esetleg a kettejük között levő “mediterrán” hangulatú kapcsolatnak megfelelően megfenyegette és megzsarolta Rogánt, hogy a válásuk után is biztosítania kell az állami pénzeket, a százmillókat, a luxus életmódot, különben a temperamentumával kiborítja a bilit Rogán fejére. Csakhogy ez már nemcsak Rogánt érintené, hanem a Főnököt is, aki úgy tekerné ki Cecíliácska gyenge nyakát, mint a galambét a vasárnapi levesbe.
www.eszakhirnok.com/kepek20190608/2019/10/26/safe_image.jpg
volvós
@Eladott Ország: 2009 - parasztpicsa , 2019 nemzeti ringyó, 2 forintos utcalány !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.