Hosszabb kihagyás után nemsokára visszatér a képernyőre Marsi Anikó.

Marsi Anikó a koronavírus-járvány miatt ragadt Dominikán. A férjét látogatta meg, mert ott zajlik az Exatlon Hungary forgatása, hazatérni azonban már nem tudott. Kiderült azonban, hogy már itthon van, és hamarosan újra a képernyőn lesz.

Marsi Anikó Dominikára utazott, hogy meglátogassa férjét az Exatlon Hungary forgatásán, de hazajönni már nem tudott. A koronavírus-járvány miatt ugyanis lezárták a határokat. A Blikk értesülései szerint azonban mára már Magyarországon van, és hamarosan a képernyőre is visszatérhet. Persze csak egy negatív koronavírus-teszt és a hatósági karantén lejárta után.

Annyit mondhatok, már mindenki biztonságban van Magyarország területén

– árulta el Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója az Origónak.

Akik hazajöttek, szigorú hatósági karanténban vannak, ajtajukon ott virít az ezt jelző piros papír. A szereplőket egyelőre hivatalosan nem kötelezték COVID-tesztre, de ha Anikó az ünnepek után már munkába áll, neki valószínűleg át kell esnie a vizsgálaton

– mondta egy informátor.

Ahogy az egészségügyi előírások lehetővé teszik, Marsi Anikó visszatér a Tényekbe

– mondta a Blikknek a TV2 sajtóosztálya.

Címlapkép: Facebook/Blikk

(blikk.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Miután egyáltalán nem nézem ezt a kanálist, nekem mindegy hol van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Kár...maradjon csak ott a buzi strici himringyójával együtt
Aniko ott nyugodtan űzhette az ősi mesterségét.
simmering73
Miután egyáltalán nem nézem ezt a kanálist, nekem mindegy hol van.
Gyütt Mönt
Akkor irány a 14 napos karantén, à la Dzsudzsák.
Eladott Ország
Egyszer majd, ha a gyerekei megkérdezik Marsi Anikó nagy magyar családanyát, hogy miért állt be a seggnyalók sorába, megizzadhat a televíziózás egyik libája. Családanya, aki a gyűlölethez, hazugságokhoz és manipulálásokhoz adja a nevét a teljesen elkorcsosult TV2 csatornán. A Tények hírolvasójaként a súgógépről felmondva bármire képes. Ennyi a dolga. Markolja fel a pénzt, és azért bárkit, bármikor kicsinál, ha az az érdeke a hatalomnak. Szolgálatukba állt. Kereskedelmi szolgálatukba.Erre jók a média keretlegényei, leányai, erre és nem másra. Dehogynem, az ember ember elleni gyűlölet élesztésére, nehogy kialudjon az orbáni pusztító tűz. Pénzzel, kapcsolatokkal mossák az agyakat. Majdnem úgy van, hogy nincs ellenük védekezés. Magyarázkodjon az, akit bántanak – az is, aki védi őket. Az orbáni maszek sajtó is dugig van Marsikkal. A közszolgálati csatornák adtak ehhez kiváló mintát azzal, hogy közpénzen hagyták kimúlni az objektív tájékoztatást, és beálltak a bulváros enyelgők közé. Aljasul és számítóan használják ki az embereket, tudván, hogy milliók egyetlen szórakozása a televíziózás, még akkor is, ha hódít az internet. Már ahol van, vályog putriban nincs hova bedugni a konnektort.
Gyütt Mönt
@Eladott Ország: alapos kórkép volt, köszönöm.
Eladott Ország
Bármi, amihez kormányszinten nyúltak hozzá, szarrá vált. Nézők, olvasók milliói, valamint riporterek és szakemberek tucatjai hagyták el ezeket a médiumokat, mivel pontosan tisztában voltak vele, mi következik. Az ő lelkiismeretük tiszta lehet, ugyanis a becsület számukra fontosabb volt mint a fizetés. Ezzel azonban nincs mindenki így. Erre jó példa Marsi Anikó, Andor Éva és Gönczi Gábor is, akik boldogan váltak egy szennycsatorna kirakatembereivé. Büszkén vállalták el az állást, amivel egy időben váltak meg a saját gerincüktől.Marsi Anikó tehát boldogan érkezett a szennycsatornához és a mai napig boldogan olvas fel hazugságokat napi szinten főműsoridőben. Erre ő büszke, szerinte ezzel semmi gond nincs. Ezzel pedig nincs egyedül, ugyanis Andor Éva és Gönczi Gábor is ugyanezt gondolja, aminek nagyszerű bizonyítéka a következő videó: www.facebook.com/watch/?v=10157009804372289

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.