Őrület: a meghívásos pályázat kiírása szerint az ajándékpénz nem minősül állami támogatásnak. A Nemzeti Kulturális Alap csütörtökön tette közzé a trianoni évfordulóhoz és a Nemzeti Összetartozás Évéhez kapcsolódó pályázatok eredményeit, a listán 50-50 millió forintos összeg mellett a Pesti Srácok kiadója, a Gerilla Press és a Mediaworks korábbi főszerkesztőjének, Szakács Árpád oldala is szerepel, írja az Index. A pályázat meghívásos volt, a kiírás már előre megállapította, hogy az ajándékba adott közpénz nem minősül állami támogatásnak.

(Forrás: 444.hu, RonaGyuri által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Sokba van nekünk az orbáni mocsármédia.És hány ilyen hazugság-gyárat tartanak fenn a mi közpénzünből...
De a munkájukat vesztett emberek bezzeg le vannak [email protected]
RonaGyuri
Hétköznapi történet

Na kérem nem csak a közpénzek szokták elveszteni a köz jellegüket

Ahogy arról az index.hu beszámol:
„Május 20-án megjelent a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) portálján két meghívásos pályázat az Összművészeti Kollégiumtól a trianoni évfordulóhoz és a Nemzeti Összetartozás Évéhez kapcsolódva: 50-50 millió forint vissza nem térítendő támogatásért lehetett pályázni”. érted Wazze MEGHÍVÁSOS!!!
eztán gyün egy fontos momentum: „A pályázati kiírások sietnek közölni, hogy a kétszer ötven millió forintos közpénz átutalása nem minősül állami támogatásnak a jogszabályok szerint.”!
Azonban ez sem elég: ez egyik 50-est Szakács Árpád cége kapta!
Ez utóbbinak van egy kis stichje: „a cége egy rég nem működő történelmi portállal rendelkezik.”!! Ami persze csak elsőre furi, hiszen ha belegondolunk az EU-nak is van olyan agrártámogatása, ami akkor jár, ah nem vetsz!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.