Legtöbbünk számára nem ismeretlen az ezersziget öntet, salátákban, hamburgerekben vagy húsok mellé tálalva találkozhattunk már vele. De miközben összeforgattuk a dresszinget a ropogós salátalevelekkel, vagy beleharaptunk a húspogácsánkba, elgondolkoztunk-e azon, hogy honnan származik az elnevezése? Mi köze lehet az édeskés, majonéz alapú öntetnek sok-sok szigethez? Nevét valószínűleg Ezersziget régióról kapta, amely egész pontosan 1864 apró […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.