A tengerpart helyett a többség a belföldi utakat választja.

(Forrás: Nuus)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A Balaton azért is népszerű, mert egy alkimista csapatnak sikerült a forintból szart csinálnia.
https://olkt.hu/wp-content/uploads/2020/02/86...
És igen, közben egy páratlan, precedens nélküli rendszer épült itt fel a népnemzeti demokratikus igénytelenség szolid alapjaira az Európai Unió peremén, ahol az újratervezett kádári kisember – (még) van mit enni, jut okostelefonra, van internet, be lehet baszni minden hétvégén, nekünk a Balaton a Riviéra, stb. – ingerküszöbét és silány intellektusát el sem érik az olyan haszontalanságok, mint a hatalmi ágak összemosása és kormányzati zsebrerakása, a sajtó kivéreztetése, néhány maroknyi civil hatósági vegzálása, az államosított korrupció és bűnözés, az állam maffiaszervezetté silányítása, a banánköztársaságok színvonalán működő oktatás/egészségügy és hadd ne soroljam. De előbb vagy utóbb viszik a Balatont is, mi meg bekaphatjuk. A Balaton eladva, csirkeháló építésben jártas fideszeseket keresnek a Lendvay utcában, a kerítés építésére.
https://olkt.hu/wp-content/uploads/2020/01/82...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Az emberhez méltó létkörülményekhez szükséges tényezők (mondjuk fűtött lakás, víz, napi kétszeri étkezés) egyre többek számára jelentenek luxust, a dolgozói szegénység mellett széles néptömegek gyalázatos bizonytalanságban vegetálnak. Nem döglenek éppen éhen, de az emberhez méltó jelentése egyre inkább értelmét veszti velük összefüggésben. Ha még maradt ellopnivaló, az hamarosan odakerül a 100 leggazdagabb magyar listáján szereplő szerencsések egyikének-másikának zsebébe. Közben a kormány úgy tünteti el az éhező gyerekeket, nyomorgó kisnyugdíjasokat, megfáradt keményen dolgozó szerencsétleneket, hogy átalakítja a számítási módszereket. Itt már rég nem az a kérdés, hogy egy évben egyszer nyaralni menni, autót fenntartani, hitelt törleszteni. Ez itt konkrétan sötét banánköztársaságokat idéző nyomor. Tízből négy magyar mindennapi kilátástalansága. A tények elsunnyogásának fáradságosan kreatív munkája és az ipari lopás mellett szakpolitikai intézkedésekre nem jut idő. Ha bejön a terv, akkor felére csökken a létminimumon élők száma. Ha nem jön be, akkor majd alkotmányosan törlik el a szegénységet. És ha minden jól megy, Mészáros Lőrinc egy év múlva elmondhatja, hogy ötszörösére gyarapodott a vagyona. Szép húzás, méltó ehhez a rablóbandához.
emerencia
@CsipkeRózsa: Akiknek a napi költségek előteremtése is komoly kihívás, nem "akarnak" nyaralni. Sajnos ez a magyarok többsége.
Eladott Ország
@emerencia: Magyarországon az egy főre jutó tényleges fogyasztás (AIC) mindössze 62 százaléka volt tavaly az uniós átlagnak, ez ráadásul rosszabb az előző években mértnél – derül ki az Eurostat összesítéséből. Az életszínvonalat tekintve csak Bulgáriában rosszabb a helyzet, ott 54 százalékos az a mutató, míg Horvátországban szintén 62 százalék. Figyelemre méltó, hogy amíg Romániában 2015-ben – amikor Magyarország 63 százalékon állt – az AIC 58 százalékos volt, 2017-re már 68 százalékra nőtt.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: Magyarország az EU második legszegényebb és legkorruptabb országa lett, a csúti bűnöző és politikai prostituált cigány diktatúrája alatt! https://uploads.disquscdn.com/images/5d4cda07...
emerencia
@Eladott Ország: Kíváncsi leszek majd az idei AIC adatra mert a helyzet pillanatnyi állása szerint úgy tűnik, hogy a kereskedelemnek van olyan ága ami nagyon jól megy, sokkal jobban mint tavaly.
Eladott Ország
@BarbaraWA96: Javaslom szexpartnernek, a heteroszexuális, az üldözött keresztényeket védő, mélykeresztény, nemzeti konzervatív ( ex. KISZ titkár és ügynök) budai Várkapitányt.
https://uploads.disquscdn.com/images/5210ea77...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. August 7., 18:49
Meghalt Reigl Judit