A színésznőt nemrég diagnosztizálták.

"Nem hittem a szememnek" – komoly betegségéről vallott a Jóban-Rosszban sztárja

A mindig vidám Madár Vera jókedvét az egészsége az utóbbi időben megtépázta. A Jóban Rosszban sztárja nemrég tudta meg, hogy autoimmun betegségben szenved. Vera azonban a tőle megszokott lendülettel vette fel a harcot, orvosi segítséget kért és speciális immunerősítő kúrának vetette alá magát.

Madár Vera pár hónapja különös változásokat észlelt magán, aminek először nem is szentelt különösebb figyelmet, később azonban kiderült, hogy a tüneteket egy betegség okozza.

„Tavaly felszedtem pár kilót, amit nem igazán értettem, mert nem ettem többet, és nem mozogtam kevesebbet, mint előtte. Emellett gyakran fáradt voltam, de mindig volt rá valami magyarázat, hogy miért lehet. Aztán, mikor heteken keresztül teljesen levert voltam, úgy döntöttem, hogy kivizsgáltatom magam.

Hamar kiderült: Hashimoto kórban szenvedek, ami egy autoimmun gyulladás. Azóta erre gyógyszert szedek, és minden értékem rendben van, a panaszaim pedig teljesen megszűntek. Azonban emiatt a betegség miatt a jelenlegi helyzetben még jobban kell vigyáznom magamra. Elkezdtem hát egy immunerősítő kúrát, négyféle gyógynövény keverékével, amik egymást hatását felerősítve stimulálják a szervezet védekezőmechanizmusát.

Az egyik gyógynövény például ezerféle baktérium és vírus ellen is képes harcolni, egy kínai gyógyfű arra sarkallhatja a csontvelőt, hogy minél több fehérvérsejt szabaduljon ki belőle, és azok bekebelezik a bennünket megbetegítő baktériumokat és vírusokat. Az utóbbi időben nem tudtam teljesen elszigetelődni, hiszen én látom el az anyukámat, és újra kezdtük a sorozat forgatásait is.

Rengeteg emberrel kell így közvetlen kapcsolatban lennem, a bajok pedig nem kopogtatnak, mint megtapasztaltam. A nehezén túl vagyok, de be kell látnom, a jövőben sokkal jobban kell vigyáznom magamra, de hiszek abban, hogy így már elég erős az immunrendszerem"

- nyilatkozta a Life-nak a színésznő.

Forrás: life.hu

Kép: TV2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
SarahLZ91
A hеlyi anуukáкnак anоnim szeхгe van szüкségük!
Csак üzеnet, és кérje meg, hogу bаszd mеg!
---
k­­i­s­s­­t­o­k­.­­c­o­­m
Zsopiale
Méghogy sztár. Névtelen középszerű senkik, kínjukban jelentkeznek, jobb híján, meghirdetett kasztingokra, mert semmihez sem értenek... csak a külsejük miatt beválogatják egy igénytelen műsorba őket és akkor már sztárok... gratulálok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.