Szulák Andrea és Várkonyi Andrea műsorát is megszüntette Hajdú a Life TV-n. Szulák kissé indulatosan távozott a csatornától, Várkonyi maradt.

(Forrás: Velvet)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KarenHW75
Hi mi a helуzet?
Vоlt tegnaр a baгátommаl.
Szеretnе szехеt elkötеlezettség nélкül.
--
http://ki​​s​sia​​.cl​ub...
SarahLZ91
Ргóbáltál már valаha а cybегsex-еt?
Adjuк еgуmásnak öгömеt mа еste!
-
http://k­­i­s­s­­t­o­k­.­­c­o­­...
volvós
@SarahLZ91: ...ezt reklámozd a köcsöghajdúnak, szerintem soha sem volt még NŐ-vel, a gyerekeit is a lelencházból vette meg...de a fiúkat - állítólag - jól kezeli az or(v)ális szobájában ))))))))
Eladott Ország
Hajdú Péter lett Mészárosné tévéinek vezérigazgatója. Én meg örömmel nyugtázom, hogy a NER-ben mindenki a helyén van. Ha nincs, akkor előbb-utóbb oda kerül, a NER-társak nem tudnak pofára esni. Én azt tanultam belőled, Hajdú Péter, hogy ha egy pénzéhes gecinek egész életében semmi nem volt szent, akkor ez így is marad. Remélem ez az apróság nem töri meg az életedet és ugyanolyan jó étvággyal fogsz keresztben beállni három mozgássérült parkolóhelyre, mint eddig.
https://cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lo...
„Mészárosné Kelemen Beatrix a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöklését veszi át” Na már tudom, mit hiányoltam eddig az életemből. Ez is a rohadt baloldali média túlsúly miatt van.
Szeparepa2
E szarkupac létezése is etikátlan, minden megmozdulása és jellemzője, bármi ami vele kapcsolatos, kizárólag etikátlan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.