Szerintem nincs még egy olyan ételünk, amit ennyiféle néven ismerünk. Ahány tájegység, minimum annyi neve van. Lepcsánka, lapcsánka, berét, tócsni, prósza, lapocsa és még sorolhatnám. Nem csak nálunk ismert, valójában nemzetközi étel. Alapvetően reszelt burgonya liszttel összekeverve és kisütve. És ettől a ponttól elszabadulhat a fantáziánk, nincs megállás. Az alap Az alap a reszelt burgonya […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.