A 26 éves csinos modell elárulta: családot alapítana Dylan Sprouse-szal. Palvin Barbi minderről a BEST magazinnak mesélt.

Palvin Barbara már két éve van együtt a színész Dylan Sprouse-szal, akivel már egy ideje New Yorkban élnek. Palvin a BEST magazinnak elmesélte, hogy pár év múlva már simán el tudja képzelni, hogy elkezdjék építeni a közös jövőjüket.

Mindenképpen szeretnék egy szép nagy családot. Ugyan még fiatal vagyok hozzá, de ha eljön az én időm, boldogan vágok bele Dylannel a családalapításba. A szüleim is nagyon kedvelik őt, ezért igyekszem úgy alakítani, hogy velem tudjon jönni Magyarországra, ha éppen nem túl elfoglalt.

Azt is elmondta, hogy a 27 éves

Sprouse magyarul is elkezdett tanulni, hogy a családjával jobban is tudjon kommunikálni.

A megismerkedésük kapcsán a modell elárulta, még egy buliban találkoztak, az esemény után pedig Barbi azonnal bekövette a színészt az Instán. Sprouse ezután gyorsan üzenet is Barbinak. A modell azonban egészen fél évig válasz nélkül hagyta a népszerű színészt, mivel

nem volt a topon lelkileg.

Forrás: BEST, Cosmopolitan, 24.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Francba, én meg már azt hittem, hogy régi álmom válik valóra, és csinál egy jó zaftos leszbipornó videót... és végre kiverhetem a reszkető ánuszára... na mindegy... ezt is buktam... XD
Gyütt Mönt
@Zsopiale: valójában nem is akartam elolvasni, véletlenül kattintottam rá. De mégis jó, hogy olvastam a kommentedet, mert jót nevettem rajta :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.