Mi lesz így a TV2 sikersorozatából?

Mi lesz így a sorozatból? Kovács Patrícia is otthagyja a Mintaapákat – ő már a harmadik sztár, aki kiszáll

A színésznő a Facebookon Szabó Kimmel Tamás tegnapi üzenetéhez hasonló tartalmú posztban jelentette be, hogy nem tér vissza a folytatásra. A sorozatban Linda karakterét játszó színésznő a bejegyzés alatti kommentekhez egyelőre nem fűzött megjegyzést, ezekben a szolidaritást emlegetik mint lehetséges felmondási okot.

A sorozatból először (három hete) Fenyő Ivánt rúgták ki, majd tegnap Szabó Kimmel Tamás nem hosszabbította meg a szerződését a produkcióval. Fenyőt lecserélték Kamarás Ivánra, Szabó Kimmelt és Kovács Patríciát egyelőre nem tudni, ki helyettesíti majd.

A Mintaapák az argentin Señores papis adaptációja, és négy apuka életét mutatja be, őket Fenyő Iván, Szabó Kimmel Tamás, Klem Viktor és Mészáros Béla alakította. Kovács Patrícia az egyik mellékszereplő, Janó (Stohl András) óvónő párját játszotta. A sorozatot tavaly novembertől idén április elejéig volt képernyőn, jelenleg ismétlései láthatók két, a TV2 Média Csoporthoz tartozó csatornán.

Forrás: Index

Kép: TV2

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Ez szörnyű! megyek, tökönszúrom magam..
namihami
@jesz: És tedd hozzá, hogy megyünk a pszichiátriára a krónikus hiányérzetünk kezelése céljából. Nem elég a világ búja-baja, most még ez is.
Rockxy
a született feleség kiszáll a mintaapjából ajjajj
verőce21
Bőven lesznek jelentkezők a szerepeikre!
Hosszú, tömött sorokban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.