Kiderült, miért tér vissza a színész.

Visszatér Neo: ezért vállalta el Keanu Reeves, hogy szerepeljen a Matrix 4-ben

Keanu Reeves a "gyönyörű forgatókönyv" miatt vállalta el, hogy szerepel a Mátrix 4-ben. A filmsztár erről az Empire folyóirat csütörtökön megjelenő legújabb számában beszél.

A Wachowski testvérek Mátrix-trilógiájának első részét több mint húsz éve mutatták be. A kasszasikert 2003-ban további két folytatás – Mátrix – Újratöltve, Mátrix – Forradalmak – követte.

A Mártix 4-en Lana Wachowski a testvére nélkül dolgozik. A forgatókönyvet Aleksandar Hemon és David Mitchell közreműködésével írta. A trilógia főszereplői, Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is visszatérnek az új filmben.

Reeves az Empire-nek elárulta: elsősorban a kiváló forgatókönyv miatt vállalta el újra a szereplést.

Azt egyelőre sem a színészek, sem az alkotók nem árulták el, hogyan folytatódik a trilógia.

A Warner Bros. produkciója az eredeti tervek szerint 2021. május 21-től lett volna látható a mozikban. A koronavírus-járvány azonban hónapokra leállította a produkciós munkát, így most elképzelhető, hogy a stúdió elhalasztja a bemutatót.

Forrás: MTI

Kép: Warner Bros.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Teljesen mindegy miért, teljesen mindegy mennyit öregedett, nélküle nincs Mátrix, mint ahogy Star Wars saga sincs Mark Hamil, Harrison Ford és Carrie Fisher nélkül, mégha már félig vagy teljesen holtak is, akkor is... (hálisten már lezárták, legalábbis ezt a Skywalker vonalat)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.