Miután az Ozone TV és a Life TV újonnan kinevezett vezérigazgatója, Hajdú Péter közölte Szulák Andreával, hogy felfüggeszti a műsorát, a műsorvezető fontos döntést hozott meg.

Szulák Andrea azt mondta, hogy belefáradt a folyamatos alkalmazkodásba, szüksége van most a csendre és végre szeretne kicsit pihenni. Szulák úgy döntött, kivonja magát a médiából és a tévézésből, így egy darabig most biztosan csak a színházakban és koncerttermekben találkozhatunk vele.

„Foghatnám a pandémia által létrejött nehéz helyzetre, és megannyi kifogást kereshetnék, hogy miért vágyom most egy kis csendre, de az az igazság, hogy elfáradtam.

Elfáradtam a folytonos alkalmazkodástól az új helyzetekhez, az új emberekhez, az új szabályokhoz, amit a médiában való részvétel óhatatlanul magában rejt, és rájöttem, hogy az én igazi közegem nem ez!”

– mondta Szulák, majd hozzátéve: ha mostantól mondanivalója lesz az őt kedvelők számára, a saját csatornáin juttatja majd célba azt.

„Hiszem, hogy mindazok, akik értékelik a személyemet, a munkámat, és a dolgokat, amiket képviselek, ezentúl majd a színházakban, a koncerttermekben és a közösségi médiumok idevonatkozó felületein megtalálnak” – írja visszavonulásáról a Story magazinban Szulák Andrea.

Címlapkép: Facebook/Szulák Andreát Kedvelők oldala

(24.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ha valaki bárhonnan vissza akar vonulni, azt csinnadratta nélkül teszi, nem a nyilvánosság előtt...Ez amolyan "felhívás keringőre".
volvós
A " madam " könnyes szemekkel ( örömkönnyes )
otthagyja a köcsög buzeráns hajdút ...( direkt kisbetűvel )
jesz
dizőznek bármikor bárhová elmehet..
Cicamama55
Ha valaki bárhonnan vissza akar vonulni, azt csinnadratta nélkül teszi, nem a nyilvánosság előtt...Ez amolyan "felhívás keringőre".
volvós
@Cicamama55: ... A " művésznő " mindig is szerette a feltűnést, mindig első akart lenni
- változó sikerrel...- hol felül, hol alul, hol térdelve !!
Cicamama55
@volvós: A mondatod első felével egyet értek, ez köszön vissza ebben a cikkben is...A többiről nem tudok, de nem is érdekel!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.