Nem jelölték Petőfi Zenei Díjra, de viccet csinált a dologból.

Majka sokkos állapotban: élő videóban jelentette be a tragikus hírt

Iróniától pezsgő, ám mégis keserű hangvételű videóban számolt be a rajongóinak Majoros Péter, azaz Majka arról, hogy idén sem jelölték őt a Petőfi Zenei Díjra. A rapper próbálta elviccelni a dolgot, majd több „indokot” is felsorolt, miért tartja „jogosnak”, hogy nem érte őt vagy zenekarát ez a megtiszteltetés.

– Az az igazság, hogy nem is tudom, hol kezdjem... Egy elég komoly dolog történt. Megtudtam több mint két órája egy hírt, azóta próbálok levegőhöz jutni, meg egyáltalán levegőt kapni... – kezdte videójában a rapper. – Tényleg nem értem, hogy ez hogyan alakulhatott így. Úgy mondom, ahogy van, mert úgyis mindenki megtudja, gyakorlatilag kár is szépíteni ezt a dolgot. Magam sem gondoltam, de az az igazság, hogy... idén sem vagyunk jelölve a Petőfi Zenei Díjra

– tért nevetve mondandója lényegére Majka, majd ironikusan hozzátette: megérti a dolgot, mert annyiszor voltak jelölve, hogy itt az ideje másnak is esélyt adni.

Ám a videó végére kiderül, annyira nem vette a szívére a dolgot: csipkelődve ugyan, de felsorolta, hogy bár nem kapott jelölést, sikeres évet tudhat maga mögött.

Itt a teljes videó.

Forrás: Blikk

Kép: TV2

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
hajrá Majka! Ha jól láttam, van olyan számotok, amely túl van a 65milliomodik kattintáson...szép..

Szard le az egészet, csak muzsikálj! Bár nek kell dicsekedni, sem szégyellni, inkább légy büszke honnan emelkedtél fel...szép karrier, megérdemled a sok jót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A fideszes udvari dalnokok pedig már tudják, hogy terem a gyümölcsfa. Van más út is azon kívül, ami a NER-en át vezet? Van hely, színpad, rivaldafény bárki más számára is ebben a meritokáciát már hírből sem ismerő belterjes mocsárban, vagy párthűség-nyilatkozatok nélkül semmit nem lehet elérni? Mit üzen ez a gondosan kiválogatott Akadémia és a közpénzmédia a garázsban zenélgető fiataloknak? Hogy megéri, érdemes, itt csak az akaraton és a kitartáson múlik, hogy mikor lesz belőled az év előadója? A francot. Az üzenet ugyanaz, ami tíz éve, csak egyre nagyobb a felhajtás, amivel legitimálják. Akkor vagy tehetséges, ha beleszületsz, beleházasodsz vagy beleizzadod magad a tutiba. Nem számít, mibe kerül. Akkor elég 3 évente valamit alkotni, de közben csókolgatni kell a pecsétgyűrűt vadul, és a rezsim a kebelére ölel. Lehet, hogy nem tűnik fontosnak, de sokkal fontosabb, mint gondolnánk. Azokat tüntetik ki, akik hűségesek, mert azok lesznek mindhalálig hűségesek, akiket kitüntetnek. Mert mindenkire szükség van ahhoz, hogy ez a szemfényvesztő mocsok fennmaradjon. A legutolsó zenei díj, a legjelentéktelenebb falunapon átadott mondvacsinált elismerés is a pártállami hűség megvásárlásának eszköze, mert mindenkit meg kell vásárolni. Akit nem lehet, azt meg be kell rúgni az árokba. Te meg, kedves fiatal barátom, zenélgess csak tovább napi hat órákat a garázsban, Dalcsináló Ákos úr majd videón bejelentkezik a nyaralásból: köszöni, hogy ő lett az év előadója, holott már az idejét sem tudja annak, hogy mikor alkotott valamit.
legott
Majka sokkos állapotban: élő videóban jelentette be a tragikus hírt: "Megházasodom"
SystemError
Jogos, a nyál mainstream hulladék szarért szoktak kapni valamit. Biztos pörögnek a számai a művházas kannásboros bulikon,. Sírva rappelenker rá a prolik beherbálozva Megérdemelni, hiszen a szakmai normákat hozza:) Műmájer kis pöcs, de ezt szeretik itthon.
Eladott Ország
@SystemError: A Majka család kicuccolt Amerikába, de hamar vissza is cuccoltak, nem sikerült Majkának Eminem amerikai rapper nyomdokaiba lépni. Ott azért lármára nem fizetnek.
KisGenyo2
@SystemError: Tolják 1000-el a DIKH-tvn. Megvan a célközönség. XD
Amúgy én csípem Majkát, de nem pont a zenei dolgai miatt...
volvós
Egy tehetségtelen kisebbségi putrilakó annak örüljön, hogy egyáltalán képbe kerül a magyar zenei életben...Milyen díjra számit ??? Köcsög-díjra ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.