Ült a kádban, visított.

Óriási hírt jelentett be a Barátok közt sztárja

Igazi örömhírről számolt be a közösségi oldalán a Barátok közt egykori szereplője, Szabó Kitti.

Televíziós műsorkészítő szakon tette le diplomáját Szabó Kitti. A YouTuber, aki korábban az RTL Klub népszerű sorozatában, a Barátok köztben Bokros Lindát, Bartha Zsolt lányát alakította, az Instagram-oldalán egy csokor mosolygós képet is mutatott a jeles pillanatról, hogy kézhez kapta oklevelét.

"A veszélyhelyzet miatt nem lehetett mostanában diplomaosztóm, ezért csaptunk itthon egyet, gyerekkel, kutyával, és a tesóm fodrász köpenyével, ami talárként szolgált! Életemben nem gondoltam volna, hogy eljön ez a nap, aki követ engem, az tudja, miért, pedig anno felajánlották, hogy a második nyelvvizsgámat vásároljam meg, amin el is gondolkodtam, (ki ne tette volna) de nem vette volna be a gyomrom! Pláne azok után, hogy a szüleim nem kis pénzt áldoztak arra, hogy egyetemre járjak, tartoztam nekik is és magamnak is annyival, hogy nem ilyen módon szerzem meg az oklevelem. Aztán jött februárban a hír, hogy a szakunkon is kijavították a hibát, elegendő egy nyelvvizsga!Ültem a kádban, és visítottam!"

- írta Szabó Kitti, aki nem gondolta volna, hogy kisfiával, Félixszel együtt örül majd a diplomájának.

Forrás: Blikk

Kép: RTL Klub

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Milyen sztárok , beszélni sem tudnak rendesen ...nyefegnek , sipítoznak , érthetetlen a kiejtésük . A sztárokkal logopédus foglalkozott , ha szükség volt rá .
namihami
Még a Föld is megállt a meglepetéstől! Ha majd tudatosul is benne, elkezd visszefelé forogni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.