Demcsák Zsuzsa több mint két és fél év után újra műsorvezetői feladatokat kap: a Life TV-be tér vissza a képernyőre.

A Blikk információi szerint Demcsák Zsuzsá állandó rendszerességgel láthatják majd a nézők, ám azt a csatorna egyelőre nem árulta el, pontosan milyen formátumban tűnik majd fel Zsuzsa.

Annyit elmondhatok, hogy a nézők rendszeresen láthatnak majd a Life TV képernyőjén. Örülök ennek a lehetőségnek, mert ugyan az elmúlt időszakban is szerepeltem vendégként különböző műsorokban, igazából a műsorvezetés az, amihez a leginkább értek. Ebben a közegben érzem magam a legjobban, ezért aztán nagyon örülök ennek a lehetőségnek

– magyarázta Demcsák Zsuzsa.

Közzétette: Zsuzsa Demcsák – 2020. június 5., péntek

Úgy tűnik, Demcsák számára nem ez volt 2020 egyetlen jó híre, hiszen a kiegyensúlyozott magánélet mellé a televíziózás is visszatér az életébe.

Kellett ez a pár év, hogy egy kicsit hátrébb lépjek, de nagyon örülök, hogy visszatérek és újra azt csinálhatom, amihez igazán értek

– árulta el Demcsák Zsuzsa, akit nemsokára láthatnak a nézők a Life TV képernyőjén.

Új szakmai kihívások előtt nem csak Demcsák Zsuzsa áll, de a férje, Krishan Dangwal is. Az indiai férfi, aki korábban tévés produkcióban dolgozott, a jógaéletforma átadásával szeretne foglalkozni Magyarországon, így most mindketten azon dolgoznak, hogy ennek a legjobb módját megtalálják hazánkban.

Címlapkép: Facebook/Demcsák Zsuzsa

(blikk.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Hogy fér össze a jógával foglalkozó indiai férj mellett megtalált nyugalom az Orbán-Mészáros-Hajdú-féle életszemlélettel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Zsuzsika túlvállalta magát és visszatér a képernyőre.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fupload.wikimedia.org%2Fwikipedia%2Fcommons%2Fthumb%2F2%2F25%2FErotic_scenes_Louvre_G13_n1.jpg%2F1280px-Erotic_scenes_Louvre_G13_n1.jpg&key=el5iZBm0j-Ni69AWcYT_QQ&w=600&h=453
Otthagyja Zsuzsika régi munkaruháját és becuccol a Mészárosné vezette kultúrvilágba. Ő a romániai Elenea a cökettő magyar kiadásban, csak még a polimertudományok doktora címet nem kapta meg.
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1117/5175/original.jpg?w=600&h
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/100060860_169451817930787_6122264048365993984_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=EfU7itUGgz4AX-Z7bfP&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=6c9867436f822017ff2a4d77d7b00aa7&oe=5F17BD24
Kronológia: Mészárosné Kelemen Beatrix. Pénztáros Lőrinc felesége korábban az Echo TV-t vezette, majd a HírTv és az EchoTV összeolvadásakor jelentették be, hogy a Life TV és Ozone TV elnöke lesz. Hajdú Péternél is van az a pénz, amiért fideszcsicskává válik, és beáll a lakájmédiához. Ő lett ugyanis a Mészáros Lőrinc feleségének tulajdonában lévő két TV csatorna vezérigazgatója.
SystemError
@Nyírfa: Szerintem ő mániás depressziós és alkoholista. Ebben a kokós felszínes bulizós közegben hamar túl fog pörögni megint és tönkreteszi az életét, ami szerintem csak látszat most is... Mármint, amikor az emberek menekülnek valami elől, akkor könnyen belemenekülnek a másik végletbe, ami szintén nem ő... Ráadásul az ilyen emberek nagyon fekete-fehérben vannak. Az ő keresztje, hogy soha nem találja meg azt az aranyközéputat, mert mindig túl kell tolni
Nyírfa
@SystemError: Ez a házasság inkább tűnik nekem is egy kompenzációs kísérletnek, semmint valódi boldogságnak. Érdekes szereplő ebben a felállásban a férj. Merre veszi majd az irányt?
Zsuzsának nagy szüksége lenne az alázatra, de ekkora egoval...nem tudom, sikerül-e valaha az az arany középút.
Már a férjével élt, bár, még nem házasságban, amikor állítólag ellopták az ékszereit. A lakók szerint zengett tőle a ház.
Elég kiábrándító lehetett.
SystemError
@Nyírfa: A férjét sajnálom, de az sem véletlen, hogyha mindig ugyanazt a típusú bajt vonzzák be az emberek. Zsuzsa alázata nemhogy hiányzik, de szerintem betegesen exhibicionista is, ehhez az egész mániás depressziós, időszakos alkoholista műsorhoz, amiben van. Neki több keresztje is van, amit hord..:) Bemegy a TV-s környezetbe és nem adok neki többet 1-2 hónapnál.
Nyírfa
@SystemError: A férjének látnia kellett, hogy kit vesz el. Ennek ellenére megérte neki a házasság. Vagy tényleg szereti, nem tudhatjuk.
Sajnos, valószínű, hogy néhány hónapig fog csak tartani a királyság, és megint tele lesz vele a média. A gyerekek...ők hogy viselik? Magán kívül nekik árt a legtöbbet.
Zsuzsa eklatáns példája annak, hogy egy jó képességű ember hogyan csúszik el, ha túlértékeli magát.
simmering73
Ez csak azoknak tragédia, akik még nézik ezt a - valamikor szebb napokat látott - mára tönkretett, lepukkant Life tv-t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.