Jobban már nem is alakulhatna Demcsák Zsuzsa számára a 2020-as év.

Miközben a magánélete egyre boldogabb, hiszen nemrégiben feleségül ment indiai származású szerelméhez, Krishan Dangwalhoz, úgy tűnik, a szakmai életében is hatalmas változások előtt áll.

A Blikk megtudta: Demcsák több mint két és fél év után újra műsorvezetői feladatokat kap: a megújuló Life TV csapatában tér vissza a képernyőre. Információink szerint a tévést állandó rendszerességgel láthatják majd a nézők, ám azt a csatorna egyelőre nem árulta el, pontosan milyen formátumban tűnik majd fel Zsuzsa. A műsorvezető azonban magát a hírt megerősítette lapunknak.

A media1 szakportál több jelből arra következtet, hogy Mészáros Lőrinc feleségének tevécsatornáján egy gasztrorealityt, a Vacsorakirály-t  fogja vezetni Demcsák.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Húha!! Egy igazán "NÍVÓS " csatornához kerül!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Csak nehogy itt is túlvállalja magát. a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fmedia.giphy.com%2Fmedia%2Fz7XxAJf5IL4cw%2Fgiphy.gif&key=R0CjEiAL0QxnBSpv2KLxwQ&w=600&h=334
Előléptették Zsuzsikát:
uploads.disquscdn.com/images/2562275883c7209db9e7745b98c2361a417f3b3f58c6f0ab74ddbcfb54b8c70f.jpg?w=600&h=479
Najó, de a többi nő nem szórakoztatja Lézer Janit Párizsban... Mészárosné Kelemen Beatrixnál leplezetlenebb módon talán még senki nem azonosította Felcsút küldetéstudatos szülöttét a nagybetűs Jóistennel. Akinek 2010-es teljhatalomba kerülése (ezt az arcot pirító Jóisten dumát próbáljuk egy pillanatra elfelejteni) tök véletlenül egybeesett azzal a nagyszerű fejleménnyel, hogy a mindaddig középszerű gázszerelőként futó mangalicaszerelő, aki a polgármesteri széket is behúzta egy időre, a maga 37 szavas szókincsével és a Zuckerbergnél is csavarintosabb agyával. Mészárosné lett a román Elena
( polimertudományok doktora a "cokettő") magyarországi kiadásban.
simmering73
Milyen jó kis csatorna volt, igaz akkor még Life Network volt a neve. Mostanra egy kalap szar lett. Törörlve is lett a csatornalistámról.
Edmond Dantes
A Hajdú meg a börtönből fog tudósítani?
volvós
2 agyatlan nemzeti matrac egy műsorban...na fideszes trollok, recskázhattok a kulcslukon keresztül !!!
SystemError
Uhh, akkor megint "fontos emberek" emberek veszik majd körül. Ez a gyengéje, ha éppen a mániás, alkoholista depi alján van..
Eladott Ország
Zsuzsika akkor felölti magára a titokzatos londoni munkaruháját.
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1117/5175/original.jpg?w=600&h
Közpénzből kóstolgatott ribanc.
kuruc.info/galeriaN/egyeb/demcsak1462502.jpg
Demcsák Zsuzsa számtalan szeretője között van egy különösen érdekes név, Lázár "Annyit Is Ér" Jánosunkról van szó, aki minden követ megmozgatott, hogy ne derüljön ki, kivel "hozta össze" a mesés londoni szállodaszámlákat. Úgy jöttek össze, hogy Demcsák szülei idegenforgalmi beruházással összefüggésben pályáztak állami támogatásra (több százmillió forintról van szó), és kellett egy fideszes "támogató", aki segít a pályázat kedvező fogadtatásában. A szülők ugyanis régi komcsik, az apuka a Kádár-rendszerben diplomataként tevékenykedett. Így lett "szerelmes" Zsuzsika Janiba... És mit ad Isten, nyert is a pályázat. Így működnek a dolgok kis hazánkban, függetlenül attól, hogy vörös vagy narancsuralom van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.