A koronavírus miatt hagyta el a produkciót.

Lecserélték a Barátok közt sztárját: kiderült, miért hagyta ott a sorozatot

A Vili bácsit alakító Várkonyi Andráson és a Bözsi nénit játszó Szilágyi Zsuzsán kívűl még egy harmadik szereplőnek is távoznia kellett a Barátok közt stábjából a koronavírus-járvány miatt.

A pénteki Barátok köztben Máté karakterét Kiss Lénárd helyett Csizmadia Máté Noel alakította. A produkciótól megtudtuk, hogy a cserére azért volt szükség, mert a Juli fiát eddig alakító srácot a veszélyhelyzet miatt a szülei nem engedték tovább forgatni, írja a SorozatWiki.

„A produkciónak Máté szerepére válogatást kellett tartania, mert a már ismert szereplő, Kiss Lénárd a szülei döntése alapján a kialakult egészségügyi helyzetben bevezetett szigorú biztonsági intézkedések ellenére nem vállalta a forgatásokat. Bár sajnáltuk, hogy Kiss Lénárd távozik a sorozatból, de természetesen tiszteletben tartottuk és elfogadtuk a család döntését. Máté karaktere azonban sok jelenetben szerepelt ebben az időszakban is, így semmilyen módon nem lehetett nélkülözni ezért a produkció új castingot tartott Máté szerepére, melynek befutója Csizmadia Máté Noel lett"

- tájékoztatta a produkció a portált.

Forrás: Blikk/SorozatWiki

Kép: RTL

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.