Hollywood-i elmebetegek most olyan filmet terveznek, amely Jézust egy lecsúszott utcalányba szerelmes nőként mutatja be. A filmben a keresztények megváltóját romantikus szálak fűzik az erkölcstelen, drogkereskedő lányhoz. A Habit című filmben a leszbikus „Jézus Krisztust” Paris Jackson, Michael Jackson lánya játsza.

Forrás: 630.hu
Feltöltő: 630HU
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mert miért is szólnánk, szólhatnánk bele, hogy kit és mi érdekel? Ezt ugyan már a szocializmus eljátszotta, de az olyan jó tanulók, mint mi, a Fidesz és katolikus ""útitársaink"" hajlamdók vagyunk ebben IS követni vérpiros elődeiket.
A teljes vezérkar (már csak előző ideológiai képzése alapján is) át van itatva a ""Ha nekem nem tetszik, akkor nem lehet jó, ezért nem is engedélyezem!""--mentalitással. Dolgozik a ""3T""-s kommunista/fideszes mentalitás. Ebben is...
csak úgy....
jézust naponta feszítik keresztre,hol hollywoodban hol magyarországon..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.