Nem jól sikerült a bulija.

Nagy a baj: rendőrt hívtak Pumped Gabóra

A Balaton Sound „felfedezettje" úgy döntött, nem vár arra míg teljesen feloldják a korlátozásokat, és úgy lehet bulizni, mint régen. Pumped Gabo a kezébe vette az irányítást, és maga szervez partykat, amivel egyúttal DJ-karrierjét is építi. Csakhogy ennek nem mindenki örül.

Pumped Gabo hiába szeretné a fiatalokat saját bulijával szórakoztatni, hogy végre kitombolhassák magukat a karantén után. Úgy tűnik, a szomszédok nem támogatják az ötletét. Ugyanis a partyra beállítottak a rendőrök, Gabo pedig teljesen összeomlott.

„A Csatát elvesztettük, a háborúnak nincs vége! Tegnap csúnya vereséget szenvedett az első bulink, amikor kezdés után kicsivel a szomszéd ház lakói többször ránk hívták a rendőröket, teljesen ellehetetlenítették a bulit, megölték a vibe-ot. Rengeteg munkát energiát tettünk bele a barátaimmal az utóbbi időben, még az edzést is hanyagoltam miatta! Lelkileg összeroskadtam"

– írta Instagram oldalán.

Viszont Gabo elárulta, hogy már találtak egy helyet, ahol zavartalanul bulizhatnak. A sztár hatalmas partyt ígér, ahol talán végre kibontakozhat, mint DJ.

Forrás: Life.hu

Kép: RTL

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Kis buzi pumpagabi kislány !!! Jobb ha hozzászoksz az " összeroskadáshoz " , mert az edzés
helyett a fiuk farkát szopogatva gyakoroltál a börtöncellád sikereire !!! Ne legyél türelmetlen cicuska !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.