A showman egymilliárd forintnál is több készpénzt vett fel két olyan cég számlájáról, amelyhez papíron semmi köze nem volt.

Milliárdos adócsalás: Hajdú Péter első rendű vádlott akár tíz év börtönt is kaphat, ha elítélik

Két héttel ezelőtt a sajtó arról számolt be, hogy vádemelés történt Hajdú Péter producer-műsorvezető korábbi cégénél.

Azóta a Magyar Hang birtokába kerültek az üggyel kapcsolatos különböző iratok, köztük a vádirat egy része, amely alapján ma már kijelenthető: június 4-én a Fővárosi Főügyészség Hajdú és két társa ellen emelt vádat különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás bűntette és folytatólagosan elkövetett hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt.

2016-ban a NAV egyik ellenőrzési főosztálya adóellenőrzést indított Hajdú műsorgyártó cégénél, két évet, 2014-et és 2015-öt vizsgálva. Az adóhatóságnak gyanús lett ugyanis két kft., amely a Hajdú-cégnek állított ki számlákat – írja a Magyar Hang

A Media1 csütörtökön este felhívta Hajdú Pétert, mivel úgy hallották: Összezárva Hajdú Péterrel címmel tervez reality-t a Mészáros Lőrinc feleségéhez tartozó Media Vivantis Zrt. portfóliójába tartozó Life TV-n, és ha már vonalban voltak, rákérdeztek az adócsalási ügyre is.

Hajdú Péter azonban mindkét kérdésre, a szakmai és a büntetőügyi témára is azt mondta, ezek kapcsán a Media Vivantis Zrt. sajtóosztályát keresse a médiaügyi szakportál. Ott azonban egyelőre visszahívást ígértek. 

A Propeller értesülései szerint ha Hajdút csak a költségvetési csalás minősített esete miatt találja bűnösnek a bíróság, akkor akár 10 év börtönt is kaphat.

Cikk- és címlapkép: Youtube

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nagyon csodálkoznék, ha nem úszná meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
Egyre jobban fejlődik a realdoll-ok MI-je.
Még pár év és egy MI-vel rendelkező szilikonból készült csajok sem akarnak szexet egy olyan ocsmány undorító geci emberrel, mint Hajdú Péter.
Érted, még pár év és a robotnőknek sem kell Hajdú Péter !!!
Borsodi
Megszokhattuk Magyarországon aki vagyonos mindent megtehet büntetlenül.Egy kis tessék lássék pénz büntetés és kész.pl Győzike Berki,Farkas F Borkai,stb
RuthBI75
Рróbáltál máг valаhа а cybеrsеx-et?
Adjuк еgуmásnак örömеt ma еste!
----
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b
Gazella
Itéljék! Bár nem fogják.. narancs csicska.
kereső
Mészáros lőrincné???Al Capone is adócsaláson bukott le ))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.