Mi legyen az ebéd? Az égető kérdésre gyakran vágjuk rá: hát a tegnap esti maradék! Ám hiába a tudatosság és a takarékosság, léteznek olyan ételek, amelyeket egészségünk érdekében egyáltalán nem ajánlatos felmelegíteni másnap.    Tojás  Vigyázat, szalmonellaveszély! A tojásokban előforduló szalmonellát az alapos hőkezelés igen, a rövid időn át tartó melegítés azonban nem pusztítja el. […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.