Tóth Gabi ma már sokkal jobban elfogadja a testét, mint szülés előtt.

Tóth Gabi így látja szülés utáni testét: vannak striák, log itt-ott és van narancsbőr, mégis így szereti

Ott álltam a tükörképem előtt, nézegettem magam és arra jutottam, hogy tulajdonképpen szeretem, amit látok. Ezzel magamat is megleptem, mert szülés előtt szinte soha nem voltam elégedett a testemmel. Mindig volt valami bajom magammal, pedig hát a mostani látványhoz képest gondolhatjátok, hogy ég és föld volt. […] Namármost azóta lettek striák, narancsbőr, lóg is itt-ott, de én tényleg szeretem ezt a megviselt testet

- idézet az énekesnőt az nlc.hu.

Tóth így folytatta a gondolatmenetet:

Persze hazugság lenne azt állítani, hogy ez mindig így van, mert hullámokban tör rám a méla undor, a zokogógörcs és azután – mint éppen most – az elégedettség. Fura, mi? Tényleg az van, hogy vannak napok, hetek, amikor belenézek a tükörbe és ordítva sírok. Ilyenkor teljesen reménytelennek látom, hogy ebből még valaha lesz olyan alak, amit megálmodtam magamnak.

(nlc.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Gabinknak a teste lehet a kisebb gondja. Ez a szőke fej a zűrösebb.
Gyütt Mönt
@durbincs: koma, kihúztad a gyufát. Eddig csak te támadtál, de fordult a kocka. Azt olvastam, hogy bedegeci vagy, később meg hogy nem a bede. Akkor csak a geci?
SystemError
Szerintem mindig olyan volt a teste, mint egy transzfesztitának. Ha megszólal, akkor egy lapáttal basznám pofám.. Szerintem ennél többet nem tudok róla elmondani..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.