Mindeközben - Olvasónk, Csaba hívta fel a figyelmemet a gazdasági metamorfózis szép példájára Fehérvárcsurgón. Mint írta, a faluban... Olvasónk, Csaba hívta fel a figyelmemet a gazdasági metamorfózis szép példájára Fehérvárcsurgón. Mint írta, a faluban az egykori Alba Takarékszövetkezetet bezárták. Mivel a kocsma vidéken mindig is megbízhatóbb biznisz volt, mint a bank, így senki sem csodálkozott, hogy a pénzintézet épületében egy ivó nyílt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Revans?
vagy csak még ez is más vidéken?

Az index.hu számolt be róla, hogy Fehérvárcsurgón, a faluban az egykori Alba Takarékszövetkezetet bezárták és kocsma nyílt a helyén. A cikket elsősorban a műintézet neve miatt írták: „Fröccsöntő Szövetkezet”! Ami tényleg szellemes.
Nekem azonban fővárosi lokál-patriótának az a nagyszámú, egykor igencsak kedvelt vendéglátóhely ugrott be, melyek helyén bankfiók nyílt!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.