Gondozatlannak látta a közelmúltban elhunyt Gesztesi Károly sírját Molnár Anikó egykori valóságshow-hős, és barátnőjével rendbe tették a színész nyughelyét.

Molnár Anikó rendbe tette Gesztesi Károly sírját, az özvegy kihívta a rendőrséget

Anikó mindezt nem titokban cselekedte, hanem az egész sztorit megosztotta közösségi oldalán is. Lett is belőle perpatvar. 

A Bors írta meg, hogy Nikoletta, a színész özvegye ezt nem vette jó néven, és feljelentést tett a rendőrségen. Sérelmezi, hogy a tudta nélkül átrendezték a sírt, hogy eltávolították az ott lévő csokrokat, a fejfát koszorúval takarták le, de ezek mellett a témában közölt Facebook-posztot sem tartja helyénvalónak.

Molnár Anikó a feljelentés hírére így reagált a Facebookon:

Igaza van az exnek! Jó volt az úgy, jó volt az a félbevágott petpalack! És az a 3 muskátli egy mécsessel, valóban felháborító! És igen, ha már tiszteletünket tettük egy sírnál virággal és mécsessel, egy szétrohadt virágot leszedtünk róla, hogy ne rondítsa az összképet, naná, hogy fel kell jelenteni! Hajrá, hisz majdnem embert öltünk, akkora a vétkünk!

Így legyél jófej, így segíts, így tegyél bármi jót is ebben az elb@szott lelkületű országban, úgyis te jössz ki szarul belőle! Öregasszonyok irogatnak nekem, hogy el kellene törni a kezem, hogy fel kellene pofozni, hogy agyhalott ribanc vagyok és még sorolhatnám, mert virágot és mécsest vittünk egy sírra, és ha már ott voltunk, leszedtük a sírról a gazt, hogy szép legyen...

Igaza van az exnek, futás a rendőrségre!

- háborgott Anikó.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Mirabilis: Erről a szerencsétlen Anxsáról igen lesújtó a véleményem (és tán nem csak az enyém), de hogy egy feleség, aki a párja életében élvezte a vele megszerzett javakat, most b@szik a sírja rendbentartására, mi több, még azt vegzálja, aki időt, pénzt, fáradtságot nem kímélve próbál tenni az ügyben valamit... hát, ez több, mint röhej.
Még akkor is, ha vár a sír beállásával, akkor is illene karbantartani, gondozni, némi virágot vinni rá. És, ha már beült a föld, akkor jöhet a komolyabb dekoráció.
De (és itéljen el, aki akar) nekem az a véleményem és végakaratom, hogy égessenek el és szórjanak szét. A világ legfeleslegesebb pénze egy halott feje fölé toronyházat húzni. Ha a család és barátok emlékezetében nem maradok meg, akkor egy síremlék is csak fölös munka és pénzkidobás. Az erre költött pénzt inkább költsék magukra és tegyenek a szobában egy szál virágot egy vázába évente. Inkább erre néznék le a felhőm széléről...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Mirabilis: nem tudom mi az oka, de totál magánügy.
A friss síroknál gyakran előfordul, hogy a végleges síremlék elött hagyják beállni.
Egyébként gyerekei is vannak, nem csak az asszony sara.
Ez a műceleb meg menjen és legyen sírgondozó, van elég elhanyagolt sírhely.
Csak egy kis hírverésre vágyott, különben csendben maradt volna.
Ehhez semmi jogalapja nem volt, pláne beszólni.
lampa laz
@Szeparepa2: Azt mondod Te, ezt még én így gondolom.
advocat
És szerintem igaza van! A család a házat árulja! Nem ér rá ilyesmikkel foglalkozni.
simmering73
Ez is mindenbe bele üti az orrát, csak dolgozni ne kelljen. Mint a shikari.
csipetke
Azt olvastam,hogy már készül Gesztesi síremléke.Molnár Anikó meg mindent IS megtesz azért,hogy szerepeljen bárhol,bármivel.Most jobb lett volna,ha hallgat
1magyar
Molnár mit okoskodik mások dolgaiba? Semmi köze hozzá, bár egy színész sírjára vihet a rajongó is virágot - szerintem.
De szégyellje a családja az elhanyagolt sírt, ne avatkozzon bele senki! Főleg ne médiában hírveréssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.