Egy új szerelem megérkezése előtt két dolognak kell mindenképpen rendben lennie az életedben. Egyrészt fontos, hogy szeresd önmagad, és fogadd el minden részedet olyannak, amilyen. Hinned kell benne, hogy értékes vagy, és megérdemled az igazi boldogságot. Másrészt a megfelelő okból kell belekezdened a randizásba. Ne azért tedd, mert egyedül nem találod a helyed a világban, ne is azért, mert félsz, hogy kifutsz az időből, és persze semmiképpen ne azért, hogy visszavágj az exednek. Ha a fenti két dolgon túl vagy, akkor cikkünkben adunk 9 fontos tanácsot, amit jó, ha megfogadsz, mielőtt belevágnál egy új kapcsolatba! A teljes cikket a www.habostorta.hu oldalon olvashatod el.

Forrás: habostorta.hu
Feltöltő: Linda21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...szerelmi vagy párkapcsolat...akik szeretnek változtatni azoknak az első csak próba, a második olyan amilyen a többi meg nem számít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.