Ha kedvet kapunk az otthoni kenyérsütéshez, nem csupán lisztre, vízre és sóra, hanem sok-sok türelemre is szükségünk lesz, amíg szépen kifejlődik, megérik az anyakovászunk. És ezzel még nem értünk a munka végére, most jön csak az oroszlánrésze: kovászunkat rendszeres etetéssel és törődéssel életben kell tartanunk. Egy kezdő kovászoló hamar elbátortalanodhat, főleg ha beleveti magát az […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.