Végre én is megkaptam a nemzeti konzultációs komédia-sorozat legújabb kérdőívét. Nem akarok ennek kapcsán szakmázni, de azt azért leszögezem: a kérdőívnek semmi köze nincs a piac- vagy közvélemény-kutatások  szigorú szabályaihoz! A nemzeti konzultációnak nevezett akció nem több, mint egy újabb…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
konzultáció:
konzultáció (főnév)
Fájl:Konzultáció.jpg
1. Szakértői vélemény kérése, amikor az egyik fél egy másik félhez, általában az ügyben szakértő személyhez fordul tanácsért, véleményért.

A megbízó először különféle iparosokkal végez konzultációt a lakásfelújítással kapcsolatban. A megromlott házasságban élő nő ügyvédhez fordul konzultációért.

2. Orvosi: Orvosi tanácskozás, amely legalább két orvos részvételével jön létre, célja egy beteg diagnózisára, kezelésére vonatkozó döntés meghozása; konzílium.

A nagy tapasztalatú professzort többször felkérik konzultációra a kollégái. A konzultáción a beteg minden leletét átnézik és véleményezik.

3. Oktatás, iskolai: Különóra; felsőoktatásban tanuló hallgatók, középiskolai diákok, tanulók személyes találkozója egy oktatóval vagy tanárral a rendes tanórán, előadáson kívül, hogy megbeszéljék a tanagyag egy (kevésbé értett, kérdéses) részét.

A professzor hetente egyszer konzultációt tart az érdeklődő hallgatóknak. Az érettségi szünetben a szaktanárok meghatározott délutáni időpontokban konzultációt biztosítanak a vizsgára készülőknek.

Eredet [konzultáció < francia: consultation (tanácskozás, véleménykérés) < latin: consultatio (tanácskozás) < consulto (tanácskozik, megfontol) < consulo (átgondol, dönt)]
Nyírfa
@liwidi: @DonnaSU90: Ti is megkaptátok?

Hát már mindenki, csak én nem?
Nessy
@RonaGyuri: Volt az előzőeknek korrekt, a kérdőívek feldolgozása és értékelése, ami hivatalos formában nyilvánosan megjelent, és mindenki számára elérhető volt? Mert eddig mondtak pár ellenőrizhetetlen számot, és passz!
Nyírfa
@RonaGyuri: Gyuri, ezeknek tök mindegy, hogy mi a neve a gyereknek, csak szörnyszülött legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.