Ez lett az összeveszés vége.

Keményen bosszút állnak Meghan hercegnén

Az egykori barátnő annyira megharagudott a hercegnére, hogy úgy döntött nyilvánosságra hozz minden titkot vele kapcsolatban.

Mióta Meghan egykori barátnője, Jessica Mulroney botrányba keveredett, ugyanis kiállt a Black Lives Matter mozgalom mellett, a hercegné megszakította vele a kapcsolatot – írja a The Sun.

Régen a két barátnő nagyon szoros kapcsolatott ápolt, olyanok voltak akárcsak a testvérek. Meghan most már a telefont sem veszi fel Jessicanak.

Jessica merpróbált bocsánatott kérni a hercegnétől, de Meghan teljes elutasítással fordult el egykori barátnőjétől. Meghan úgy érezte, hogy a barátnője kihasználja és kiélvezi, az ő és férje királyi pozícióját.

Egyes források szerint nem Jessica az egyetlen barát, akivel Meghan megszakította a kapcsolatot. Többen is megpróbálták újra elérni és érdeklődni a hercegné és családja után, de senkinek nem veszi fel a telefont, elérhetetlenné vált.

A volt legjobb barátnő Jessica úgy döntött, megbosszulja a hercegné viselkedését, és leleplező könyvet ír Meghanról, amelyben kiteregeti az összes szennyesét, hiszen neki már nincs vesztenivalója.

Forrás: Blikk

Kép: MTI/EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ilyen egy jó barátnő!!! Mellesleg nekem kezdettől fogva nem szimpatikus Meghan!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.